anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

abonamentul VOCE FIX NELIMITAT

ElenaB1
Junior

Posed și tlf fix și tlf mobil. În octombrie 2024, Orange mi-a prelungit contractul cu abonamentul VOCE FIX NELIMITAT, care, inițial, prevedea gratuitatea apelurilor în rețele mobile (sept 546 minute tarifate cu 0,00 lei), insă următoarea  lună au existat, conform facturii, 332 min cu 66,32 lei.

S-a făcut prelungire de contract fără a se preciza că abonamentul tlf fix, cel numit VOCE FIX NELIMITAT, avut inițial, va pretinde plata taxelor pentru apeluri în rețelele mobile.

Mai există persoane aflate în situație similară?

16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Bună@ ElenaB1,

În contract cum este trecut, ai verificat?

Dacă în contract este specificat așa cum spui, le poți scrie din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj și le pui o poză cu contractul.

Dacă ți s-a spus că vei avea nelimitat în rețelele mobile, poți să le scrii, de asemenea tot acolo și să le explici că nu ai primit ceea ce ți s-a spus. Dacă ești în cele 14 zile, poți cere și denunțarea contractului, pe motiv că nu ai primit ceea ce ți s-a spus.

Sper să reușești!

Baftă!

Mi-a fost cerută prelungirea contractului, cu aceleași abonamente, fără a-mi preciza că se schimbă structura abonamentului Voce Nelimitat. 

Contractul nou prevede prelungirea cu 24 luni a vechiului pachet de servicii, care include abonament Voce fixă Nelimitat și abonament TV Esențial, fără a detalia structura abonamentului telefonic fix.

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Dacă nu are detaliat, nu știu ce să zic. Vezi prin anexe, urmăreste cu atenție. Cred că ar trebui să fie undeva date aceste detalii.

În fuga după clienți, Orange SA  a ieftinit abonamentele cu până la 50%, oferind abonament Voce Fixă Nelimitat (în toate rețelele fixe și mobile) cu 16 lei/lună și abonament TV Esențial cu 8 euro (40 lei)

Buna Elena,

Daca un operator ți-a confirmat faptul că ai dreptate și a promis că se va emite o noua factura înseamnă că sa produs o eroare.

Personal as fi mers pe un abonament yoxo de 9 Ron fara contract sau alte bătăi de cap (desigur daca semnalul in zona ar fi fost ok).

Este vorba despre abonamentul de telefonie fixă, nu mobilă. Am un telefon mobil simplu, cu taste și prost funcțional, primit ca bonificație de la Orange (Alcatel), motiv pentru care-l folosesc doar dacă plec de acasă și sunt cautată sau caut în urgență pe cineva (am 90 ani, totuși). Asta-i motivul pentru care, fiind acasă, folosesc tlf fix, cu caracteristici superioare, pentru convorbiri în rețele mobile. Am avut abonament de 60 lei, a urcat fără voia mea la 110 și, luna trecută, am plătit 0,00 lei  pt 600 minute apel la mobil.

Am înțeles faptul că vă referiți la abonamentul de telefonie fixa.

Mă refeream că în zonele cu semnal bun este de preferat trecerea de la telefonia fixă la cea mobilă.

Însă pentru o persoana în vârstă telefonul fix este mai util și mai ușor de utilizat.

Felicitări pentru cei 90 de ani! Va doresc multă sănătate și să rămâneți la fel de activa!

Vă așteptăm cu un update referitor la problema avută (daca a fost emisă noua factura).

MihaiC99
Explorator

Buna,

Acești 66,32 reprezintă cost suplimentar separat de costul abonamentului?

Verifica in contract care este costul abonamentului și ce beneficii ai incluse.

Verifica detalii convorbiri și vezi ce numere au fost taxate.

Daca ai nevoie de informații mai detaliate contactează serviciul clienți.

https://www.orange.ro/contact/ 

Noi suntem clienți ca și tine și nu avem acces la datele tale.

Cei 66,32 lei reprezintă contravaloarea apelurilor în rețele mobile, dar în lunile precedente la această categorie de apeluri se evidențiază 0,00 lei, deși a fost consumate 500-1100 minute.

In noua oferta ce este specificat?

Nu ai primit documentele aferente pe mail sau in cont?

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/settings/documente 

Noul contract pt telefonie fixă și TV mi-a sosit prin curier, acesta concluzionând că se mențin vechile abonamente pt următoarele 24 luni, incl. VOCE NELIMITAT, dar la tarife reduse. Nicidecum nu se prevede schimbarea structurii abonamentului VOCE NELIMITAT, în sensul că, din octombrie 2024, apelurile de pe tlf fix către rețelele mobile vor fi taxate. 

Reclamația mea, nr 103245383/23.10.2024, a fost făcută de mine în seara zilei de 22.10, urmând ca în 5 zile lucrătoare să primesc răspunsul Orange SA, dar, .......

DanielaH
Moderator

@ElenaB1, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Azi este termenul limită pentru soluționarea reclamației, dar încă n-am fost sunată!