anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ZTE F6605 in bridge (OROC)

simf
Începător

Salutare tuturor,

Cu toate ca am vazut cateva confirmari aici pe comunitate, eu nu am reusit ca OROC sa-mi seteze ont-ul ZTE F6605 in bridge. Nu stiu de la cine au primit ajutor cei care au reusit, eu n-am avut noroc. Am sunat la 300, am trimis mail la serviciul.clienti@orange.ro - toti mi-au spus acelasi lucru:nu se poate Zte F6605 in bridge. Singura posibilitate pt bridge - schimba la 1Gb si ont Huawei- de care nu am nevoie, am deja concurenta instalata.

Asa ca aviz amatorilor de fibra 2.5Gb - aveti toate sansele sa nu puteti face bridge cu ont-ul Orange.

Sunt binevenite oricare alte idei pentru a rezolva.

1 Soluţie acceptată‚

Salut, 

 

Confirmam faptul ca setarea ont-ului ZTE F6605R in modul bridge nu este posibilia pentru clientii Orange Romania Communications.

Solutia alternativa este inlocuirea cu ont HG8247H cu precizarea ca vei avea maxim 1 Gbps, asa cum ai fost informat.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

GeorgianaD
Moderator

Salut, @simf ,

Ne dorim să verificăm împreună cu colegii din departamentul tehnic situația descrisă. Pentru asta, te rugăm să ne trimiți datele tale de contact printr-un mesaj privat.

Salut, 

 

Confirmam faptul ca setarea ont-ului ZTE F6605R in modul bridge nu este posibilia pentru clientii Orange Romania Communications.

Solutia alternativa este inlocuirea cu ont HG8247H cu precizarea ca vei avea maxim 1 Gbps, asa cum ai fost informat.

Pentru cei care doriti sa gazduiti servicii web pe infrastructura voastra de acasa in spatele router-ului OROC , care dupa cum am vazut nu poate fi pus in mod bridge (cel putin pana acum) ...., folositi Cloudflare Tunnels  - activat din Cloudflare Zero Trust  ....

Nu mai trebuie port forwarding in router , nu mai trebuie bridge ... insa trebuie rulat (pe un server) un connector local instalat windows , linux etc. Eu il rulez  docker pe un NAS Synology .. Cu un singur connector puteti rula cate subdomenii doriti ... Bineinteles trebuie IP fix sau DDNS ....

Buna ziua Orange. Cum confirmati faptul ca eu am abonament Orange romania comunication cu ont f6650r si este in bridge?

De asemenea cum comunicati faptul ca atunci cand am activat bridge 4 persoane diferite cu care am discutat nu stiau ce este bridge si double nat?. Am un 6650r de la zte nu orange si confirm ca si varianta stock are bridge 

@Mimibogza explica-ne si noua cum ai reusit? Eu tot nu am bridge si din acest motiv conexiunea OROC de 2.5Gb este back-up pt conexiunea de 1Gb de la alt furnizor.