anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsa semnal TV

msflorinab
Junior

Cine poate sa imi  spuna unde sa sun ca sa vorbesc cu o fiinta umana si sa anunt lipsa semnalului tv? Robotul e un inutil, nici unul dintre numerele de contact nu functioneaza.

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, la ora aceasta este cam greu, adică nu prea ai suport gratuit.

Poți încerca să dai un reset la ont prin introducerea unei scobitori în găurica din spate, unde scrie Reset și după ce se sting toate ledurile, ar trebui să funcționeze. Asta dacă nu este ceva mai grav. 

Teoretic, ai suport contracost, adică pe bani, non stop la 401.

401 - Serviciul Suport Clienţi 

•  Acces direct la operator pentru clienții abonaţi, persoane fizice/juridice, 24 de ore din 24, 7 zile din 7
  • Tarif naţional 0.14 euro/minut, TVA inclus, primele 40 de secunde sunt gratuite.

Dar poți să le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Sigur, probabil mâine vei fi ajutat, dar și dacă suni la numărul cu taxă, tot mâine vor încerca să te ajute, dacă este de trimis echipa la domiciliu.

Sper să rezolvi prin reset!

Baftă!

multumesc  o sa incerc, desi sper sa rezolve cineva care sa pricepe mai bine decat mine

DanielaH
Moderator

@msflorinab, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

e greu de gasit un coleg fiinta umana  tot robotelul acela ghidus   e de serviciu , aveam incarcata cartela in acea zi si la numarul 300 minse tot spunea sa imi verific creditul... ceva nu e in ordine cu numerele acelea de contact

da  acum e in regula, nu era de la mine defectiunea  tv-ul meu e samsung smart ultima generatie

msflorinab
Junior

da, multumesc, insa tot ramane greu de contactat pe cineva care chiar sa asculte ce ai de spus

Afaa456
Junior entuziast

Începând din 28 martie 2022, Serviciul Clienți poate fi contactat la:

• 300 (apel gratuit din reteaua Orange si Orange (Orange Romania Communications)
  • 0374300300 (apel cu tarif normal din alte rețele și din roaming)
  • în roaming Serviciului Clienți poate fi apelat exclusiv la numărul +40374300300, taxat ca apel internaţional către România 

Deasemenea se poate folosi și adresa de e-mail: reclamatii@orange.ro sau pagina de Facebook Orange Romania (@orangeromania)