anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

returnare echipamente Orange Romania Communications

cristian111
Vizitator

Buna ziua!

As dori o clarificare in privinta procedurii de returnare GRATUITA prin curier CARGUS a echipamentelor aferente rezilierii serviciu fix televiziune - Orange Romania Communications.

Curierul imi va preda o dovada scrisa ca i-am predat echipamentele? In aceasta dovada, se vor enumera aceste echipamente? Trebuie sa aplic eu pe cutia in care voi ambala echipamentele o eticheta cu adresa punctului de colectare unde trebuie returnate? Se face un proces verbal de predare-primire intre mine si curierul CARGUS?

Va multumesc anticipat !

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Ai aici  un topic ce te ajută să clarifici anumite aspecte despre care întrebi. Cred că poți păstra o dovadă de predare de la curier, în caz de necesitate.

Sper să-ți fie util!

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Răspunsul la întrebările tale îl găsești în linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-returnez-echipamentele-daca-sunt-client-orange-romania-communication- 

"Echipamentele pot fi predate curierului Cargus fie de titularul abonamentului, fie de o altă persoană.

Ambalează coletul corespunzător, folosind o cutie sau o pungă cu bule (pentru echipamentele de dimensiuni mici, ex. Card CI+) pentru a proteja echipamentele de o eventuală deteriorare pe durata transportului.

La predarea coletului, vei primi de la curierul Cargus și o notă de transport pe care o poți păstra, fiind o confirmare a predării coletului și a AWB-ului asociat comenzii de ridicare."