la 03-02-2025 04:34 PM
Buna ziua!
As dori o clarificare in privinta procedurii de returnare GRATUITA prin curier CARGUS a echipamentelor aferente rezilierii serviciu fix televiziune - Orange Romania Communications.
Curierul imi va preda o dovada scrisa ca i-am predat echipamentele? In aceasta dovada, se vor enumera aceste echipamente? Trebuie sa aplic eu pe cutia in care voi ambala echipamentele o eticheta cu adresa punctului de colectare unde trebuie returnate? Se face un proces verbal de predare-primire intre mine si curierul CARGUS?
Va multumesc anticipat !
03-02-2025 05:27 PM - editat 03-02-2025 05:29 PM
Salutare!
Ai aici un topic ce te ajută să clarifici anumite aspecte despre care întrebi. Cred că poți păstra o dovadă de predare de la curier, în caz de necesitate.
Sper să-ți fie util!
03-02-2025 05:59 PM - editat 03-02-2025 05:59 PM
Salut,
Răspunsul la întrebările tale îl găsești în linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-returnez-echipamentele-daca-sunt-client-orange-romania-communication-
"Echipamentele pot fi predate curierului Cargus fie de titularul abonamentului, fie de o altă persoană.
Ambalează coletul corespunzător, folosind o cutie sau o pungă cu bule (pentru echipamentele de dimensiuni mici, ex. Card CI+) pentru a proteja echipamentele de o eventuală deteriorare pe durata transportului.
La predarea coletului, vei primi de la curierul Cargus și o notă de transport pe care o poți păstra, fiind o confirmare a predării coletului și a AWB-ului asociat comenzii de ridicare."
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor