anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Returnare echipamente

Ciprian22
Junior

Salut. Am reziliat contractul, serviciile sunt desființate de ieri. Unde și cum pot returna un echipament? Decodor, cablu alimentare, card și telecomanda? As vrea sa rezolv cat mai repede, trebuie sa plec din tara. Mulțumesc 

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, Ciprian! Bun venit în Comunitate!

Dacă ai fost client Orange, poți vedea aici care este procedura de returnare.

Daca ai fost client Orange (Orange Romania Communications) - aici.

Călătorie plăcută!

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

DanielaH
Moderator

Salut, Ciprian! Bun venit în Comunitate!

Dacă ai fost client Orange, poți vedea aici care este procedura de returnare.

Daca ai fost client Orange (Orange Romania Communications) - aici.

Călătorie plăcută!

Am mers astăzi la Orange store din Gura Humorului și au zis că nu mi-l poate primi. Nu înțeleg de ce. Am incercat și să sun și să vorbesc pe chat, nu reușesc să îl predau și nu vreau să rămân cu el. O sa mai incerc sa sun eu. Mulțumesc 

Initial am fost client Telekom, apoi Orange a preluat clientii Telekom. In ce categorie mă incadrez? Orange Romania communications?

Da, fost Orange Romania Communications.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poți merge în orice Orange shop sau Orange store pentru returnarea echipamentelor.

Detalii in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-returnez-echipamentele-daca-sunt-client-orange-romania-communication 

https://www.orange.ro/help/cum-returnez-echipamentele-daca-sunt-client-orange- 

Vio73
#StarMember

Salutare!

După predare, trebuie să se închidă contractul și să apară la ei că este închis și abia apoi se poate primi echipamentul respectiv.

Pot fi predate și de altcineva, în baza unei copii de CI. 

Baftă!

Contractul este închis, cererea de reziliere a fost făcută în iulie. Astăzi am mers la un magazin Orange și într-adevăr apar cu serviciile desființate, deoarece a trecut perioada de 30 de zile preaviz dar a zis că nu îmi poate lua decodorul și restul. 

Atunci este ceva în neregulă. Poate nu s-a procesat încă.

Ciprian, ți-au menționat cumva și motivul pentru care nu pot lua echipamentele? Ideal ar fi să mergi într-un Orange shop (nu store).

Razvan
#StarMember

Salut! Fie le trimiți prin curier la CTDI ROMANIA SRL: Strada Buiacului nr 2, Corp Logicor Clădirea B, Unitățile B2/B6, intrare B6, 077135, Mogoșoaia, Ilfov.

NU este posibilă predarea personală la locație.

Fie le predai in Orange Shop din Suceava.

IMG_2281.png

alexeugeniu
Explorator entuziast

Salut @Ciprian22 

Eu tocmai saptamana trecuta mi-am predat un echipament router orange huawei la un Orange Store fara probleme si am primit un proces verbal de predare-primire si dupa cateva minute mi-a venit si sms ca echipamentul a fost primit.

Daca ai vorbit cu un operator fie telefonic fie face to face si ai anuntat ca doresti inchiderea serviciilor fixe ei iti mentioneaza data cand contractul se inchide si abia atunci poti merge cu echipamentul sa-l predai asa cum ti-am descris mai sus.

Ciprian22
Junior

Buna tuturor! Astăzi am mers din nou la un alt Orange store. Am reușit să predau tot, în baza unui proces verbal de predare primire completat de mana. Din calculator din aplicația Orange nu s-a putut deși doamna mi-a spus că li s-a permis recent sa preia din aplicație echipamentele Telekom. Probabil alți operatori nu au vrut să se deranjeze sa completeze seriile de mana și de aceea mi-au spus că nu pot primi. 

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! 

alexeugeniu
Explorator entuziast

Ma bucur ca s-a rezolvat problema @Ciprian22  si ai reusit sa-ti predai echipamentul 🙂

Mult succes pe mai departe!