Salutare,
Sunt interesat de un abonament nou de internet, iar la adresa aceea doar fostul Telekom (actualul OROC) are prezenta. Sunand la numarul de telefon afisat peste tot in zona, am ajuns la un domn foarte amabil care m-a redirectionat la colegii din Bucuresti, iar acestia mi-au zis ca se rezolva rapid cu instalarea, dar perioada minima contractuala este de doi ani. Aparent nu se poate accepta o perioada mai mica, chiar fara reduceri comerciale sau suportand costuri de instalare. Ba chiar am avut trei apeluri pentru a putea verifica asta intern.
Am facut luni dimineata o solicitare de oferta comerciala pe site, am primit numar de inregistrare. marti spre pranz am primit notificare ca solicitarea e in atentia departamentului abilitat, iar acum e vineri la pranz si nu m-a contactat absolut nimeni inca.
Asadar, am doua intrebari:
- cat dureaza un proces standard de ofertare? Tot ce am cerut a fost un pachet de internet sau internet + TV la adresa
- este aceasta practica comerciala (cu 2 ani perioada minima) obligatorie la fostul Telekom? Sunt client Orange din 1998 neintrerupt, insa intotdeauna am putut alege o perioada contractuala sub doi ani in anumite conditii
Iar asta pentru ca vreau sa fiu corect. Stiu ca pot solicita mutarea serviciilor la o adresa la care Telekom/Orange nu au cum sa imi ofere serviciile, iar contractul poate fi desfiintat fara cost suplimentar chiar si in perioada minima - ba chiar am facut asta in urma cu 6 ani. Mai mult, chiar am o locuinta la o astfel de adresa, deci pot dovedi oricand ca aici stau si am nevoie sa schimb adresa de instalare a servicii.
Multumesc de feedback. Intrebarile par retorice, insa chiar m-ar ajuta si putin ajutor, ca nu mi se pare ok si voi avea nevoie si de servicii... chiar e musai sa astept pana vine si alt operator in zona? 🙂