anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum imperechz un card de vizionare cu un alt decodor?

Cypy
Începător

Decodorul telekom s-a stricat. Am alt decodor dar cand introduc cardul imi da eroare 14. Cardul nu este imperecheat cu acest decodor. Intrebarea este cum le imperechez?

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Imperecherea cartela + decodor se face de Orange pentru a evita situatiile de "facut picioare" la aparatura in custodie. Asa fac toti (Vodafone, Digi si chiar si Telekom facea asta din cate stiu).

Poti suna la relatii clienti si roaga-i sa le imperecheze (sper ca se pot vedea in sistemul lor seria cartelei in ce dispozitiv este).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu cred că poți s-o faci tu, ci trebuie cerut ajutor la suport prin Chat Djingo sau la 300 ( 0374300300, din orice rețea națională).

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Imperecherea cartela + decodor se face de Orange pentru a evita situatiile de "facut picioare" la aparatura in custodie. Asa fac toti (Vodafone, Digi si chiar si Telekom facea asta din cate stiu).

Poti suna la relatii clienti si roaga-i sa le imperecheze (sper ca se pot vedea in sistemul lor seria cartelei in ce dispozitiv este).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.