anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Taxare abuziva in străinătate (Oman)

Valentina1402
Începător

Buna ziua. In urma cu 9 zile am plecat in străinătate (Oman) . La abonamentul actual am inclus 3700 Mb trafic de date . Bun

am primit cost suplimentar de 95 e după 3 zile, Ok. Am închis traficul de date însă pentru o urgenta de numai un minut pentru a comanda un taxi  am accesat Uber și am fost taxată cu 400 euro! Este posibil așa ceva?? Intr-un minut sa primesc toate aceste mesaje? Ce este de făcut?

7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember

Valentina, bun venit in Comunitate!!!

Traficul de internet in roaming inclus in abonament, cred ca e doar pt zona SEE, nu si pt Oman.

"Nu sunt opțiuni roaming disponibile pentru această destinație." asa scrie aici: https://www.orange.ro/roaming/oman#abonament

Oi fi stat tu doar un minut pe Uber, dar se taxeaza la trafic, nu pe minut, iar 1 MB este 10,710000 €!!! In timpul in care ai deschis internetul "doar" pt UBER s-au mai activat si alte aplicatii, asa ca ai facut un cosum imens in f putin timp.

Este un abonament pentru mai multe zone nu doar Pt SEE

Ok, dar Oman e in Zona C, deci ai inclus doar un trafic de 925 MB, care se consuma repede, depinde si ce accesezi. Cand s-au dus acei MB, a intrat costul suplimentar.

Daca ai nelamuriri in continuare, poti suna la 300 sau sa intri pe chat sa vorbesti cu un consultant Orange.

Acel cost a fost făcut preponderent din utilizarea datelor mobile. Mai jos o imagine cât 1000 de cuvinte.

Screenshot_20230512-172545_Orange Travel.jpg

FLo1
#StarMember

@Valentina1402: Este interesat cum ai ignorat orice avertisment trimis de Orange, fără îngrijorare la acel moment. Acum este tardiv, iar costul produs suplimentar va fi bun de plată. O rețea WiFi te-ar fi scutit de aceste surprize neplăcute. Alegând să utilizezi date mobile traficul efectuat va trebui suportat.

Restul detaliilor le-ai aflat de la Delfinas. Numai bine.

Mesajele au curs unul după celălalt in câteva secunde!

Da, pe măsura vitezei cu care se consuma traficul.