anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Taxare optiune number share

user_17839351
Junior entuziast

BUNA ZIUA !

Am un abonament de 25 euro / luna si de curand am activat optiunea number share. desigur ca am fost taxat cu 2 EUR, desi peste tot , Orange spune ca este o optiune bonus, inclusa in abonament. DE CE am fost taxat????

persoana de la call centrer mi-a zis ca trebuia sa "negociez" aceasta optiune cu operatorul atunci cand am incheiat contractul. Asa sa fie?

Ma gandesc sa fac o sesizare la OPC. Sfaturi??? 

4 Răspunsuri 4

Lucifer
Cunoscător

Salut

Extras din FAQ:

Anunţ

Serviciul Number Share pentru clienții Orange România: poți folosi același număr pe smartphone-ul tău iPhone ,Samsung sau Huawei, dar și pe smartwatch-ul compatibil.
Pentru fiecare ceas asociat abonamentului tău Smart Plus și Smart Elite activat pe 24 de luni ai 100% discount lunar pentru serviciul Number Share timp de 24 de luni, apoi vei fi tarifat cu 2.03 €/lună (TVA inclus). Promoția se aplică la activarea serviciului Number Share în aplicațiile dedicate pentru Samsung, iOS si HarmonyOS, după caz, folosind datele de autentificare din My Orange. Vei putea dezactiva oricând serviciul în mod gratuit, din aplicația dedicată, apăsând butonul “Închidere”.
Promoția cu activarea gratuită a serviciului Number Share în cazul abonamentelor Smart Plus și Smart Elite este valabilă la activarea serviciului în aplicațiile dedicate Galaxy Wearable, HuaweiHealth si Apple Watch, pentru smartwatch-urile Samsung , Huawei sau Apple.

Serviciul Number Share este disponibil exclusiv pentru clienții Orange România.

Vezi daca nu te incadrezi in vreo situatie in care gratuitatea pentru Number Share nu se aplica.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Te-ai uitat cum este pe site și în contract? Știu și eu că este gratuit.

Dacă ai vorbit cu ei, poți face sesizare din My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator. 

Pune-le și o poză cu ce scrie pe site !

Baftă!

GeorgianaD
Ex Moderator

Salut, @user_17839351 ! Ne dorim să verificăm și noi oferta de care beneficiezi în prezent, pentru a vedea dacă serviciul Number Share este inclus. Pentru asta, te rugăm să ne trimiți prin mesaj privat numărul în cauză.

Mulțumim! 😊

dorelut
Junior entuziast

Eu personal îți pot spune că dețin abonament de 20Euro cu Number Share gratuit și după un 1an și 5 luni sistemul a uitat de opțiunea mea gratis și m-a taxat cu 2 Euro. Am sunat la serviciul clienți și am făcut o sesizare la tehnic iar în luna următoare am avut ”din nou” serviciul inclus gratis + reducerea de 2 euro achitată anterior. Deși pare greu de explicat, din când în când apare cîte un ”GLITCH” în sistem și noi, clienții de rând, trebuie să rezolvăm problemele cauzate de Orange pierzând timp ”prețios” cu apeluri și ”navigări” prin meniuri ce te duc pe Lună.

Eu am concluzionat și mi-am făcut o părere personală că fără o intervenție ”umană” astfel de erori nu au cum să apară...altfel aș spune că vreo entitate „AI” a preluat controlul sistemului și atunci Orange are grave probleme....dar cum spuneam e o părere personală, după prea multe filme SF : Matrix și Terminator. :))