anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Creanta abuzivă Orange

Emanuela3
Începător

Buna ziua,

Am primit în urma cu aproximativ o luna un mesaj  de la KYRO că a fost preluată creanța de la ORANGE ROMANIA S A de către Kredyt Inkaso  numarul de
dosar 900925053 pentru tatăl meu . Tatăl meu a avut abonament Orange în urmă cu aproximativ 10 ani , la acel moment sa făcut portarea către un alt operator de telefonie mobila și automat au fost făcute toate plățile. Este inadmisibil ce se întâmplă în acesta companie . Tatăl meu este decedat din luna martie. 

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Salutare!

Fa dovada platilor si te vor lasa in pace. In cazul in care nu se face dovada, exista riscul sa intre pe fir la succesiune pentru plata datoriilor.

Dacă nu te pricepi mai bine taci și numai dă răspunsuri aiurea. Orice datorie mai veche de 3 ani se prescrie. Consulta legislația 

Lectura placuta:

https://www.avocat-bucuresti.info/in-cat-timp-se-prescriu-datoriile/

Si citeste atent textul. Prescriptia nu este tacita.

Dacă te dă în judecată și depui contestație ai câștig de cauză și nu trebuie să plătești. Cunosc persoana care a scăpat de plata a 7000 lei . Te poate lamuri un avocat cum sta treaba 🙂

Apreciez schimbarea tonului. Da, o simpla cerere de constatare a depasirii termenului de prescriere este indeajuns pentru a anula datoria. Dar doar in instata se poate face acest lucru. 

Totusi, de verificat daca exista vreo corespondenta care sa prelungeasca termenul de prescriere ar fi indicat. 

Sper sa fi fost cineva "prea bine voitor" (sau cineva din familie) si sa fi platit partial din datorie in perioada asta. Chiar si plata unei sume mici reseteaza contorul prescrierii.

delfinas
#StarMember

Emanuela, bun venit in Comunitate!!!

Eu zic sa ignori mesajul de la recuperator. 

1. Creanta are 10 ani, daca era reala, era executat demult.

2. Daca avea datorii, nu se putea porta decat dupa ce platea tot.

3. Titularul abonamentului e decedat, nu mai au pe cine executa (in caz de ar avea motiv).

Firmele astea, periodic, isi incearca norocul si trimit amenintari d-astea, doar-doar pica cineva in plasa si se inghesuie sa plateasca.