anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal prost retea in Thassos

NaeR
Începător

servus …. am o cartela prepay cu roaming de 12€ pt vacanta din Grecia (Thassos)…. sunt aici de cca 1 sapt si reteaua e extrem de proasta , atat pe voce cat mai ales pe date …. ca operator am Nova/Orange care e selectat automat …. la retea imi apare simbolul E , iar telefonul e un Samsung Galaxy xCover 4 care a functionat foarte bine pana acum, inclusiv in alte zone din Grecia ,chiar si in cinditii meteo deosebite pot face ceva ca sa mearga mai bine ? … multumesc 

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Bun venit în Comunitate. Chiar dacă e ales implicit, alege manual alt operator local. Altfel înseamnă că e o caracteristică zonală, cu semnal mai deficitar. Sper să găsești un operator cu semnalul mai bun. Succes. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Vio73
#StarMember

Salut!

Din păcate (sau din fericire), nu Orange este responsabil pentru ceea ce oferă partenerii în roaming. Deci poți încerca o selectare manuală și să vezi dacă ai posibilitatea să prinzi semnal de la un alt operator partener cu acoperire mai bună.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@NaeR, ai încercat selectarea manuală a altei rețele? S-a rezolvat situația?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

am incercat …. abia din a7a incercare am reusit sa prind Cosmote’ul in loc de Nova …. acum merge ceva mai bine, nu stralucit … merci 😊

FLo1
#StarMember

@NaeR: E bine că ai prins semnal de la alt operator. Când unul nu face treabă, nu ai de ales decât să-l schimbi cu altul disponibil. Iar în roaming, nu are Orange cum să-ți influențeze semnalul operatorului local. Numai bine și te mai așteptăm și cu alte contribuții. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!