anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal prost retea in Thassos

NaeR
Începător

servus …. am o cartela prepay cu roaming de 12€ pt vacanta din Grecia (Thassos)…. sunt aici de cca 1 sapt si reteaua e extrem de proasta , atat pe voce cat mai ales pe date …. ca operator am Nova/Orange care e selectat automat …. la retea imi apare simbolul E , iar telefonul e un Samsung Galaxy xCover 4 care a functionat foarte bine pana acum, inclusiv in alte zone din Grecia ,chiar si in cinditii meteo deosebite pot face ceva ca sa mearga mai bine ? … multumesc 

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Bun venit în Comunitate. Chiar dacă e ales implicit, alege manual alt operator local. Altfel înseamnă că e o caracteristică zonală, cu semnal mai deficitar. Sper să găsești un operator cu semnalul mai bun. Succes. 

Vio73
#StarMember

Salut!

Din păcate (sau din fericire), nu Orange este responsabil pentru ceea ce oferă partenerii în roaming. Deci poți încerca o selectare manuală și să vezi dacă ai posibilitatea să prinzi semnal de la un alt operator partener cu acoperire mai bună.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@NaeR, ai încercat selectarea manuală a altei rețele? S-a rezolvat situația?

am incercat …. abia din a7a incercare am reusit sa prind Cosmote’ul in loc de Nova …. acum merge ceva mai bine, nu stralucit … merci 😊

FLo1
#StarMember

@NaeR: E bine că ai prins semnal de la alt operator. Când unul nu face treabă, nu ai de ales decât să-l schimbi cu altul disponibil. Iar în roaming, nu are Orange cum să-ți influențeze semnalul operatorului local. Numai bine și te mai așteptăm și cu alte contribuții.