anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming nefuncțional in Turcia

catafilip
Începător
Hello, de curând am ajuns in Turcia și telefonul nu se conectează la nicio rețea GSM. In alte tari (SEE) nu am avut problema asta.
Am încercat și să mă conectez manual la toți operatorii disponibili dar nu se conectează.
Menționez că roamingul este activat, am activat din țară și opțiunea World Travel...
Am încercat și cu restart, scos cartela din telefon, activat/dezactivat airplane mode... Nimic nu pare să funcționeze.
Trebuie sa fac ceva setări anume?
10 Răspunsuri 10

FLo1
Campion certificat
@cata.filip: Bun venit în Comunitate. Turcia nu este în SEE, motiv pentru care opțiunea de 12E nu este valabilă pentru Turcia. Pentru prepay în turcia ai opțiunea ”GO WORLD 1” de 13E (cu 2G și 20min incluse, valabilitate 30 zile) sau ”GO WORLD DATA 1” de 6E (1GB valabili 30 zile). Se poate activa cel mai simplu din MyOrange, întrucât din meniul *100# sau cu SMS la 321 nu poți în situația descrisă de tine. Detalii mai multe regăsești aici: https://www.orange.ro/roaming/turcia#prepay Revino cu detalii despre procesul de activare sau dacă întâmpini alte probleme. Succes.

catafilip
Începător
Hello, am activat opțiunea Go World Data 1, dar nu internetul mă interesează neapărat, ci mai mult partea de voce. Problema e că nu mă pot conecta la nicio rețea (îmi apare fie "No service", fie "Emergency calls only")

DanielaH
Moderator
@Cata, ai activ serviciul de roaming pentru toate țările (nu SEE)?

FLo1
Campion certificat
@cata.filip: Dar dacă te interesa partea de voce atunci nu trebuia activată opțiunea care include doar date mobile. În plus asigură-te (așa cum menționa @DanielaH) că ai activat roamingul pentru toate țările, nu pentru SEE.

catafilip
Începător
E activat atât roamingul SEE cât și cel international...

Suren
Junior entuziast
Salut! Este abonament sau cartela? Ca roamingul in Turcia sa fie funcțional trebuie îndeplinite: 1. Plan tarifar compatibil roaming 2. Serviciul roaming activat din setări La pct 2 ai activat by default doar roaming SEE. Ce plan tarifar ai activ in prezent?

catafilip
Începător
Salut, sunt pe abonament. Opțiune de 8 euro... Ideea e că în SEE n-am avut problema asta. Am atașat poza cu secțiunea de roaming din myOrange

DanielaH
Moderator
Este foarte bine că ai și serviciul Internațional activ, dar aici este vorba de roaming. Ai activ roaming SEE sau roaming pentru toate țările? Pentru Turcia este nevoie de roaming pentru toate țările. P.S. am acoperit noi numărul de telefon din atașament pentru că astfel de date personale nu trebuie să fie publice în Comunitate

catafilip
Începător
Îmi apare doar roaming SEE. Se poate modifica din MyOrange? Sau doar când mă întorc în țară?

DanielaH
Moderator
Da, poți activa din My Orange conectat la o rețea Wi-Fi.