anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Roaming nefuncțional în Muntenegru/ Serbia

Vali_Ilie
Junior
Buna ziua, cum pot beneficia de roaming in Muntenegru / Serbia, mentionez ca am activat roamingul pe abonament, dar in aceste 2 țări nu functioneaza, multumesc anticipat
1 Soluţie acceptată‚

teacher_
#StarMember
Trebuie sa resetezi telefonul (oprire/ repornire) și apoi să selectezi manual una din rețele partenere de roaming, din meniul telefonului.

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

teacher_
#StarMember
Chiar mă bucur că ți-am putut fi de ajutor. Îmi pare rău pentru soția ta. Și, ca sa o parafrazez pe colega noastră Daniela, daca te-a ajutat vreunul din răspunsuri, poți să selectezi ca și solutie, nu de alta, dar sa fie de ajutor pentru alți membri. Concediul plăcut în continuare din partea noastră.

MirceaCtin
Începător

Salutare,

Avand o experienta similara in urma

cu cateva zile, mai exact pe 10/04/2023, in momentul in care am intrat in Serbia nu am mai avut net, tin sa mentionez ca am in abonament, minute si net oriunde in lume, imi contactez reprezentantul de cont, care imi raspunde relaxat ca este pt binele meu ca nu am avut net, ne fiind instiintat in prealabil de aceasta privare in ceea ce priveste datele mobile, si ca automat cand intru in Serbia se opresc datele mobile, am zis, perfect, platesc abomanent inutil, nu sunt informat si nici macar nu am dreptul sa decid pe banii mei, in fine, dupa o discutie amicala, am reusit sa pornesc datele mobile cu ajutorul lui, el sunand la 300, alta varianta aparent nu exista pentru a beneficia de date mobile in Serbia si de fiecare data cand urmeaza sa intru iar in aceasta tara trebuie sa procedez similar, sun la 300 sa pot beneficia de resursele abonamentului meu!

Cam asta a fost cu datele mobile in Serbia!

Sarbatori fericite!

ps. Am incercat inutil sa selectez retele manual si sa repornesc telefonul, fara acel apel la 300 nu se rezolva:)