anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet Roaming Germania

Adelina2000
Începător

Am roamingul activ și locuiesc pentru cateva luni in Germania. Mi-am activat roamingul si mi-am marit si contractul la 10€/ luna si beneficiez de 9,33 GB/ luna TEORETIC. Practic, in fiecare luna mi se bagă direct cont suplimentar pentru internetul in Roaming si nu mi se foloseste deloc din GB in roaming pe care ii am! De ce? Nu mi se pare normal. Eu plătesc acum și abonamentul de 10€ pe care l-am făcut ca sa pot beneficia de roamning și costul suplimentar care se face automat fără a se consuma întâi cei 9,33GB net in roaming pe care ii am TEORETIC

1 Soluţie acceptată‚

Anonim
Neaplicabil

Pentru ca utilizezi roaming-ul de mai mult de 4 luni. Politica de utilizare rezonabila specifica faptul ca acest serviciu de roaming ca acasa este pentru utlizare ocazionala.

Daca te-ai stabilit acolo mai bine iei o cartela locala.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Anonim
Neaplicabil

Pentru ca utilizezi roaming-ul de mai mult de 4 luni. Politica de utilizare rezonabila specifica faptul ca acest serviciu de roaming ca acasa este pentru utlizare ocazionala.

Daca te-ai stabilit acolo mai bine iei o cartela locala.

FLo1
#StarMember

@Adelina2000: Bun venit în Comunitate. Utilizarea resurselor incluse în abonament se face cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a resurselor în roaming. Adică nu se pot utiliza în roaming mai mult de 50% din resursele incluse considerate în ultimile 123 de zile și este aplicabil tuturor rețelelor. Mai multe detalii regăsești aici. Din această cauză nu se consumă din resursele incluse, fiind tarifată contra cost, conform planului tarifar aferent abonamentului. 

O soluție pentru utilizarea îndelungată în roaming a resurselor este un număr al unei rețele locale, costurile fiind mult mai mici. De asemenea, pentru internet se poate utiliza pe cât posibil o rețea WiFi. Te așteptăm cu o actualizare pe topic a soluției considerate de tine în această situație. Numai bine. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Buna Adelina,

Bine ai venit in Comunitate!

Dupa cum ti-a spus si simple_dreams, problema se datoreaza faptului ca cel mai probabil ai depasit limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming. 

Ai mai multe informatii in sensul asta aici.

Deci, cu toate ca nu e tocmai placut, din pacate asa functioneaza serviciul.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Abonamentele și cartelele prepay nu trebuie folosite decât ocazional în afara granițelor și de aceea recomand folosirea wifi și / sau a unui prepay local pentru a putea comunica eficient. 

Îmi pare rău pentru situația neplăcută prin care treci, dar acestea sunt condițiile.

Paște fericit!