anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsă semnal cartela PrePay în Grecia

Namolovan
Junior

Bună ziua! Am o cartelă PrePay pe care am reîncărcat-o cu 12 EUR activând opțiunea Roaming SEE, straniu ca imediat ce intru în Grecia telefonul rămâne fără semnal. În Bulgaria funcționează perfect, momentan mă aflu în Albania, semnal este, dar în Grecia dispare. Anul trecut am avut aceeași situație, cum am ajuns în Grecia am rămas fără semnal, iar la întoarcere, cum am intrat în Bulgaria, a apărut semnalul și totul a mers perfect. Care poate fi cauza? A mai pățit cineva așa ceva???

21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai incercat să te conectezi și pe o altă rețea parteneră de acolo?

Salut! Nici nu mă pot conecta pentru ca telefonul nu arată semnal deloc. Aceeași situație am avut-o și anul trecut, dar la întoarcere, cum am intrat în Bulgaria, a apărut semnalul și totul a funcționat perfect până zilele trecute când iar am traversat Grecia. Cum am intrat în Albania, semnalul a apărut de la sine

Încearcă să te conectezi pe altă rețea parteneră:

https://www.orange.ro/help/cum-fac-selectie-manuala-de-retea-pe-telefonul-meu-orange-2648

Am înțeles că nu ai semnal!

Voi încerca luni deja, azi și mâine ma voi afla în Albania. Dar, îmi amintesc ca am făcut restart la telefon și am încercat să mă conectez manual, dar nici o reacție. Anul trecut am instalat cartela în alt telefon și la fel n-a mers. La întoarcere, aproape de a intra în Bulgaria, semnalul a reapărut și totul a fost perfect 

Se crează impresia ca cartela e blocată strict pentru Grecia, cu toate cǎ in 2022 a funcționat perfect

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Problema este fie una generală cu acel operator la care te conectezi automat (motiv pentru care să alegi manual un altul), fie este o problemă locală în acea zonă caracterizată pe o putere redusă a semnalului și insuficientă pentru servicii acceptabile /funcționale, indiferent de operatorul ales.

Jay
Campion certificat

Salut!
Daca doar in Grecia este problema, probabil are legatura cu operatorul pe care il alege automat.

Nu stiu ce telefon ai, pe android pasii pentru a vedea ce operatori gasesti sunt: setari => conexiuni =>retele mobile => operatori de retea.. daca scoti bifa de pe selectare automata iti va afisa ce retele sunt disponibile sa poti alege. 

 

Ambele telefoane testate erau pe Android. Mai încerc luni și revin cu detalii! Am discutat cu cei de la suport și au menționat ca au efectuat careva modificări la setări și au rugat să încerc să ma conectez manual.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Soluția este alegerea manuală a unui operator de telefonie local, altul decât cel care apare automat. Nu întotdeauna cel selectat automat este și cel mai bun. Momentan la tine pare să fie lipsă semnal în acea zonă, dar dacă încerci conectare manuală la un operator, situația ar trebui să se schimbe. Succes.

Anonim
Neaplicabil

Buna,

Încearcă selectarea manuala a operatorului.

De obicei aceasta este soluția in astfel de cazuri.

 

Salutare! Am ajuns în Grecia, aceeași situație, cum am intrat a dispărut semnalul. Am încercat să selectez manual operatorul, dar nu apare nimic

IMG_8611.jpeg

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

În forma în care apare, nici nu vei avea șanse să te conectezi. La traversarea graniței terestre, telefonul are SIM-ul deconectat (disable) sau este conectat și funcțional? Mie mi se pare că ai SIM-ul blocat de către  utilizator (având în vedere că este funcțional în alte țări).De ce? Pentru că întro zonă fără semnal tot ar trebui să fie un evantai cu zero linii.... nicidecum semnul de ”disable”.🚫

Salutare,

Si la mine apare uneori disable, cand trec din mod avion off, si conectez datele mobile, si ma aflu in alta tara. Insa, dupa cateva secunde, undeva max 1min, totul e ok, identifica o retea, si se conecteaza, si ulterior e totul ok.

Anca07
#StarMember

Buna @Namolovan ,

Ai reusit sa rezolvi situatia intampinata?

Ce solutie ai gasit?

Seara faina!🌙