anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema la reîncărcarea cartelei in roaming

Crina_3
Junior
Am încărcat un număr de telefon cu opțiunea 12€ in roaming si persoanei respective i s-a activat opțiunea 6€ . Persoana fiind in strainatate nu poate avea acces din cauza asta la minute si internet. Mai nou a primit mesaj cum ca ar avea 0€ in cont.
De ce?
10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Cred ca numai serviciul clienti iti poate raspunde exact.. E foarte ciudat sa alegi 12 euro si sa se activeze 6.. Poate este vreo eroare de sistem..

Miha_Z
#StarMember
Pentru lamuriri incearca la Relatii cu clientii. Oricum e ciudat ce spui ca ti s-a intamplat. Nu a verificat creditul primit?

Crina_3
Junior
Si mie mi s-a parut imposibil mai ales că am cumparat cartela acum 2 saptamani si acum 2 zile i-am facut reîncărcarea cu opțiunea roaming..

FaraUnID
Campion certificat
La momentul activarii unui SIM nou, in contul cartelei este alocata automat optiunea de 6 euro credit. Cred ca trebuia dezactivata aceasta optiune si ulterior activata cea de 12 euro, pentru a evita incompatibilitatea intre optiuni.

Vio73
#StarMember
Oricum ar fi, ar trebui luată legătura cu cei de la Serviciul clienți, pentru a se găsi cele mai bune soluții!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator
@Crina, ai rezolvat cu activarea opțiunii? Așa cum spunea și FaraUnID, cartela PrePay vine cu optiunea de 6 euro credit. Ai dezactivat această opțiune înainte de a o activa pe cea de 12 euro? Ai primit confirmarea că a fost activată opțiunea de 12 euro? Te așteptăm să revii cu mai multe informații.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Crina_3
Junior
Am sunat la orange, au verificat numarul de telefon, mi s a spus că optiunea de 12€ este activa si mi-a spus sa intru in setări la operatori retele sa incerc la una dintre ele , dar nu a mers la niciuna. Minutele se pot folosi, însă netul nu

DanielaH
Moderator
@Crina, care mai este situația? Se poate folosi opțiunea în roaming? Funcționează și internetul?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Crina_3
Junior
Merge opțiunea. Poate folosi doar minutele, internetul nu stiu ce are de nu merge. Am respectat pașii care mi s-au spus sa intru in Setări la retele si dupa operatori retea si sa aleg una dintre variante, dar nu a mers niciuna

Vio73
#StarMember
Poate fi și de la furnizorul de acolo vreo problemă.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.