anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiune Roaming UK impreuna cu Optiune Nationala

LaviniaLupea13
Începător

Salutare, 

Urmeaza sa calatoresc in UK asa ca mi-am activat optiunea GO UK Plus. Oare as putea sa imi activez acum si o optiune nationala fara sa pierd beneficiile optiunii GO UK Plus?

Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Salut!

Optiunile Go UK sunt compatibile cu toate tipurile de optiuni cu resurse nationale.

Daca doresti sa iti activezi o optiune cu resurse nationale, acest lucru este posibil simultan cu optiunea Go UK.

Resursele optiunii Go UK raman valabile 30 de zile, conform ofertei.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu înțeleg de aici  că e mai greu să ai două opțiuni active, dintre care una cu roaming.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Salut!

Optiunile Go UK sunt compatibile cu toate tipurile de optiuni cu resurse nationale.

Daca doresti sa iti activezi o optiune cu resurse nationale, acest lucru este posibil simultan cu optiunea Go UK.

Resursele optiunii Go UK raman valabile 30 de zile, conform ofertei.

Am activat o optiune nationala si am primit acest mesaj:

Salut! Incepand de astazi serviciul tau de Roaming a fost dezactivat, pentru ca ti-ai activat o optiune cu beneficii nationale. De aceea, nu vei mai putea folosi in roaming creditul sau optiunile active. Poti reactiva serviciul apeland *100# ramura Roaming.

Raspunsul sugerat a fost incorect, iar eu am pierdut beneficiile optiunii cu rooming. Rog sa fiu contactata de cineva de la suport. Multumesc!

DanielaH
Moderator

Salut, Lavinia!

Ne poți trimite, te rog, numărul de telefon în mesaj privat?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Buna Daniela,

Am sunat la suport si mi s-a confirmat ca a fost reactivata optiunea de rooming. Probabil a fost o eroare.

Multumesc!

Cel mai probabil că a fost o eroare. Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.