Update:
Cand am activat roaming-ul, cu optiunea de credit, dar fara nici o alta optiune de 10 dau 12 eur, am primit un mesaj prin care am fost anuntata ca optiunea creata online a fost dezactivata, contrar informatiilor primite de la serviciul clienti, la care am apelat inainte de activarea roaming-ului. Cat am fost plecata am reusit sa folosesc roaming-ul cu creditul pe care il mai aveam, iar la intoarcerea in tara optiunea nationala pe care o avem anterior activarii roaming-ului nu mai era valabila daca verificam la *100#. Insa daca sunam la *133#, primeam mesaj ca mai am o optiune nationala valabila. Concluzia este ca e mai bine sa "keep it simple" cand e vorba de Orange, altfel sistemul lor se incurca in prea multa informatie referitoare la clienti. Daca vreti roaming la o cartela prepay fara a activa o optiune de 10 sau 12 euro, exista aceasta optiune si putem folosi in schimb creditul disponibil, dar atentie, daca aveti si o optiune nationala inca activa in aceeasi perioada, aceasta din urma va fi automat anulata.