la 28-10-2025 10:46 PM - editat ultima oară la 29-10-2025 12:59 AM de delfinas
Salutare, nu vin cu o problemă nouă, dar nu mă descurc. Eu am plătit, acum 4 zile, optiunea roaming de 16 euro, dar de ieri am văzut ca nu mai am net si, de nevoie, am plătit din nou opțiunea 16 euro, insa tot nu am ce trebuie. Ce sa fac sa am net, am nevoie mare de net.
la 29-10-2025 01:48 PM
Salut. Nu mai incarca cu opțiune. Incarca cu credit. Ai depășit limita rezonabilă de consum în roaming, din păcate. Daca ești în spațiul european, e ok, suma plătită pe consum e mica. Daca ești pe alt continent, sau in tara care nu este membră UE, o să fie destul de scump. Daca aiunde, conecteaza-te la wi-fi local, sau cumpără o cartela prepay locală.
29-10-2025 12:55 AM - editat 29-10-2025 01:03 AM
Gabi, bun venit in Comunitate!!!
Sunt doua optiuni de 16 euro. Pe care ai instalat-o: pe cea de pe site sau pe cea din My Orange? Sau ai incarcat doar cu credit? Daca e ultima varianta, netul iti consuma rapid creditul.
Cea din My Orange
Cea de pe site
De cand esti in roaming si in ce tara? Daca esti de mai mult de 2 luni, ai depasit limita rezonabila de consum in roaming si nu te mai ajuta extraoptiunea, ci trebuie sa incarci cu credit, din care se va consuma la pretul standard. Daca stai mai mult timp acolo, ar fi bine sa iei o cartela locala si sa cauti o retea wifi.
E activat roamingul din telefon? Ai incercat sa gasesti manual o retea?
la 29-10-2025 01:29 PM
Bunaaa,am făcut 66 de zile ieri,si am folosit destul de mult net,nu am o rețea wifi din păcate, si mai trebuie sa stau aproape o lună, in 24 mi s-a terminat ultima optiune,am plătit una de 16 euro,dupa 4 zile s-a gătat din nou netul,am mai plătit o optiune de 16 euro,si acum nu funcționează deloc deloc,asa rapid se termina????ce sa fac,sa încarc doar cu credit sau???
29-10-2025 01:50 PM - editat 29-10-2025 01:55 PM
Da, de acum te ajuta doar încărcarea cu credit, de aceea nu mai merge opțiunea de 16 euro.
Ar trebui să încerci să transformi suma din extraoptiune in credit. De obicei nu merge, dar poți apela la chatul din My Orange, poate reușești să recuperezi o parte din suma.
DETALII: https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/recuperare-credit-optiune/m-p/124758
la 29-10-2025 05:37 AM
Salutare!
Dacă ai stat ceva mai mult în roaming, nu te mai ajută opțiunile cu internet și minute, ci doar cele cu credit, care sunt foarte scumpe și bineînțeles, se termină repede!
Sfatul meu este să folosești credit doar pentru strictul necesar, iar în rest, bazează-te pe un prepay local, wifi etc.
Baftă!
la 29-10-2025 11:06 AM
@Gabi15, te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Cu ce opțiune ai făcut reîncărcarea? De cât timp ești în roaming?
la 29-10-2025 01:48 PM
Salut. Nu mai incarca cu opțiune. Incarca cu credit. Ai depășit limita rezonabilă de consum în roaming, din păcate. Daca ești în spațiul european, e ok, suma plătită pe consum e mica. Daca ești pe alt continent, sau in tara care nu este membră UE, o să fie destul de scump. Daca aiunde, conecteaza-te la wi-fi local, sau cumpără o cartela prepay locală.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor