anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu îmi funcționează datele mobile in roaming

Robertoandries
Junior entuziast

Bună ziua! Nu îmi funcționează datele mobile in roaming deși apelurile funcționează

31 Răspunsuri 31

Mi s-a parut ca acea optiune este singura pentru activare/dezactivare date mobile. Daca nu e cazul, si e specifica pentru Data Usage, atunci imi cer scuze. Pare un meniu de Samsung, cel de mai sus. Ceea ce e destul de diferit de default, si de ceea ce am mai folosit eu in ultimii ani. Deci...nu ma mai mira nimic. 🙂

Client Orange

Corect @arsradu, a.... Samsung pare acel meniu.😁

Samsung s10 plus

Am abonament la orange nu este cartela si nu a fost telekom

O sa încerc mâine sa intru in legătură cu un operator de pe laptop sa vad ce rezolv. Multumesc

Câte "2 săptămâni la 3 luni" nu intră sub incidența problemelor de utilizare excesivă în ultimile 4luni, mai ales dacă se folosește și wifi, nu doar date mobile. 

Screenshot_20230407_205834_My Orange.jpg

Anca07
#StarMember

Buna Roberto,

Poti sa ceri si o resetare a contului de date mobile din sistem prin intermediul aplicatiei my orange, sectiunea contact, chat djingo. Pe mine m-a ajutat acest lucru cand am experimentat acelasi lucru ca si tine acum: viteza mica internet sau deloc, in roaming.

Seara faina!🌙

20230408_120329.jpg

 a resetat și contul de date mobile plus dezactivat și reactivat roaming tot nu funcționează. A ajuns la concluzia ca este defect sim ul care nu l-am mai scos din telefon de mult te decât de câteva ori aici ca să fac proba în alt telefon . Deci operația s-a rezolvat cu succes ,pacientul a decedat....

Uhm... Incidentul tehnic de care vorbeste Florin nu prea ar avea cum sa fie, avand in vedere ca afecteaza si alti operatori. E un pic improbabil. Nu imposibil. Dar improbabil.

Iar cu SIM-ul....nu stiu ce sa zic. Nu prea vad de ce ar fi SIM-ul de vina. Dar da, binenteles ca poti incerca si o schimbare de SIM la intoarcerea in tara. Problema e ca nu vei putea testa daca s-a rezolvat sau nu ceva decat la urmatoarea plecare.

Client Orange

Buna Roberto,

Samsung are setari ale aplicatiilor care restrictioneaza accesul la date mobile. Ai verificat sa nu ai astfel de restrictii active? Ar trebui sa gasesti la setari-aplicatii.

Zi cu soare🌞

Daca erau astea active acum 4 luni de ce a mers? Ca eu nu am întrat sa activez nimic cat am fost în tara

Iti spusesem sa verifici pentru ca si eu am un S10 si daca sunt in roaming, si pun restrictie date mobile pana la 1/2/3 GB, imi blocheaza accesul aplicatiilor la internet, si trebuie sa aleg eu pentru fiecare aplicatie in parte, daca are sau nu permisiunea sa acceseze internetul.

Merita sa incerci.

Seara faina!🌙

Am verificat și nu am nici o restricție. Ms de sfat

Acum funcționează roaming. Se pare ca era de la orange. Nu am mai umblat la nici o setare dar în aplicația myorange s-a modificat ceva la datele mele de consum. Am văzut asta,am încercat datele mobile și ce sa vezi ca acum funcționează. Mulțumesc orange ca am stat 2 săptămâni fără date mobile și îmi funcționează acum când trebuie sa plec în țară 👎👎👎