anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce cartela as putea sa cumpar din Germania sa fie compatibila?

Razvan1987
Începător

Salut,am ajuns în Germania de aproximativ 2 luni și am primit mesaj de la Orange România ca nu mai pot folosi serviciul Roaming ,as vrea sa iau o cartela de aici cu număr, îmi puteți da câteva info în legătură cu aceste servicii ,eu fiind abonat Orange și telefonul este blocat în aceasta rețea, ce cartela as putea sa cumpăr sa fie compatibila și care ar fii cea mai buna varianta cu Net inclus ,mulțumesc frumos 

4 Răspunsuri 4

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Din pacate, nu sunt familiar cu ofertele operatorilor din Germania, dar un lucru e sigur: daca telefonul e codat in Orange, nu va functiona pe niciun alt operator.

Cu alte cuvinte, fie iti decodezi telefonul, fie cumperi un telefon de acolo.

Pentru varianta cu decodare, intrucat banuiesc ca vorbim de un iPhone (sunt singurele care se mai codeaza la Orange), si cu toate ca nu stiu daca functioneaza si din roaming, poti incerca activarea unui profil eSIM, lucru care ar trebui sa-ti decodeze automat aparatul.

In mod normal, lucrul asta se face cu o vizita intr-un Orange Shop, dar se poate face si din contul tau My Orange, in anumite conditii.

Ai mai multe detalii aici.

De retinut ca odata activat eSIM-ul, SIM-ul fizic va deveni inactiv, si se poate cere unul nou doar intr-un Orange Shop din tara.

Deci, daca vrei, poti incerca si varianta asta. Daca ai noroc, poate se decodeaza si atunci vei putea folosi orice SIM din orice retea. In cel mai rau caz, vei avea nevoie de un SIM local + telefon.

Client Orange

Mulțumesc mult penteu ajutor,este vorba de un Samsung Flip 4,nu știu dacă este sau nu codat dar ma gândesc ca dacă este cumpărat de la ei ar putea fi ,în caz de nu este ce cartela îmi recomanzi pe.teu Germania sa fie cât mai avantajoasa 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Android-ele din cate stiu nu se mai codeaza. Singurele care se codeaza sunt iPhone-urile. La Androide se face doar software branding. Dar nu afecteza cu nimic functionalitatea altor cartele de la alti operatori.

Cat despre oferte, cum ziceam, nu sunt familiar cu ofertele lor. Dar am gasit o pagina cu informatii utile aici. Vezi daca te ajuta. 🙂

Din cate observ, O2-ul ar avea niste oferte avantajoase. Poti alege de aici, pentru prepay.

Mai sunt si altele, dar sunt operatori de care n-am auzit niciodata si nu stiu cum stau cu semnalul. Deci...daca nu ai cumva detalii concrete, iti recomand sa mergi pe unul dintre operatorii mari (O2, Vodafone etc).

Client Orange

@Razvan1987: Care o fi mai strălucit, neîncercându-i nu cunosc, însă se pare că inclusiv cu OrangeRO dacă ai fi în roaming, pe Telekom-ul nemțesc ai avea chiar și 5G, nu doar VoLTE. Dar contează în primul rând semnalul în zona în care îți vei desfășura activitatea. Restul sunt variabile, în funcție de necesarul propriu de resurse.

Screenshot_20230410-142109_Chrome.jpg