anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Limita rezonabila de internet in roaming depasita Danemarca

Nina-r
Junior entuziast

Am depasit limita rezonabila de internet in roaming. Ce variante am sa obtin mai mult internet?

Tin sa mentionez ca sunt pe abonament, iar tara in care sunt este Danemarca si stau doar 1 saptamana.

Nu detin 2 telefoane ca sa cumpar cartela prepay si sa folosesc doar internet.

Multumesc!

30 Răspunsuri 30

Pololică
#StarMember

Salutare!

Variantele sunt 3:

• tai accesul la roaming si folosesti exclusiv WiFi (ori mod avion, ori doar net)
  • consumi in continuare (cu plata la factura) la tarife de UE (0.0018E/MB, adica aproximativ 1.8E/GB TVA inclus)
  • daca intentionezi sa consumi mai mult, o cartela locala te ajuta (daca telefonul este dual sim - sim fizic sau eSim).

Daca vei consuma in continuare, nu te astepta sa vezi costul in timp real. Operatorii parteneri nu trimit imediat consumurile, ci la intervale mari (uenori la nivel de zi).

Nina-r
Junior entuziast

Multumesc pt raspuns!

Nu ma deranjeaza sa fac cost suplimentar, doar ca nu pot. Adica pot trimite mesaje, imessage cu datele active, dar cam atat. Nu pot vedea video, poze, ce primesc, de social media nici nu mai zic :))

Ce abonament ai? Cumva Yoxo? Daca este asa, trebuie sa reincarci cu credit.

Nu cred ca e yoxo, foloseste MyOrange

Yoxo se administreaza prin MyOrange Yoxo, dar poate fi Read-Only in MyOrange (doar sa vezi resurse, fara modificari sau activari).

Nina-r
Junior entuziast

Nu e yoxo, deși nu știu ce e ăla 😅 dar folosesc aplicația MyOrange și tot ce ține de Orange.

Yoxo este un abonament hibrid intre cele doua clasice: cartele si abonamente. Primesti factura (la inceputul fiecarei perioade de 30 de zile, similar unui abonament clasic), dar nu poti face cost suplimentar daca depasesti si nu ai credit (similar Prepaid). De asta te intrebam daca ai Yoxo (ai nelimitat minute si sms si o limita in roaming la net si ma gandeam ca ai depasit alocarea si s-a taiat "macaroana".

Nina-r
Junior entuziast

Nu e Yoxo, ca fac lunar cost suplimentar din donatii sau altele.

Blue12
Senior

Poti consuma in continuare internet, doar ca vei plati la tarifele standard UE. Asta inseamna ca daca acum platesti 50 lei/factura, vei plati in continuare 50 lei la care se va adauga internetul folosit in roaming, ceea ce poate fii cam piperat. De asemenea, vei plati in plus nu doar pentru internet, ci si pentru apelurile si sms-urile primite/efectuate

Nina-r
Junior entuziast

Din ce inteleg din aplicatia orange, am minute nationale si roaming SEE nelimitat, la fel si SMS.

Pot trimite/ primi sms-uri si apeluri din Romania, inclusiv imessage cu datele active, insa nu pot face nimic altceva ce tine de internet. Adica facebook sau alte aplicatii ce au nevoie de internet.

Ai minute nelimitate in roaming, in limita utilizarii rezonabile, adica 123 de zile.

"* Tarifele se aplică dacă ai folosit abonamentul mai mult în România decât în roaming SEE, în ultimele 123 de zile calendaristice (4 luni). În caz contrar, se aplică tarifele pentru călătorii frecvente sau utilizare majoritară a serviciilor în roaming SEE." 

https://www.orange.ro/roaming/danemarca/

Dar acum nu inteleg ceva: spui ca esti in Danemarca doar o saptamana, deci cum ai depasit limita utilizarii rezonabile? Sau ai depasit limita inclusa in abonamentul tau (ex 10Gb)? Daca da, atunci nu vei fii taxata si pt minute si sms-uri, decat daca trec 123 de zile

In plus, daca nu poti folosi internetul pentru...internet sau social media, nu pentru mesaje, e o problema poate cu reteaua daneza in care ti se conecteaza telefonul. Ai semnal, e totul ok?

Eu înțeleg că a depășit resursele incluse in abonament.

Nina-r
Junior entuziast

Limita din abonament am depășit, dar nu înțeleg de ce nu pot face cost sau care e problema…IMG_4806.jpeg

Du-te la "altele"-abonamente si optiuni-alegi abonamentul de voce-optiuni in partea de sus. Oare ai activata optiunea cost control, la fel ca mine? Poate de aceea nu poti face cost suplimentar si iti limiteaza viteza de date

1000018187.jpg