anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imposibilitate utilizare resurse in roaming

TudSta
Începător
Desi am activ roamingul si o optiune cu roaming, utilizarea internetului mobil consuma din credit, nu din resursele din optiune. Asta desi restul resurselor din optiune (minute/SMS) sunt utilizabile. Aveti idee de ce se intampla asta? Nu am depasit limita de utilizare rezonabila in roaming. Multumesc!
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă sunteți convins/ă că nu ați depășit limita rezonabilă de resurse în roaming, atunci contactați Serviciul clienți prin email la adresa serviciu.clienti@orange.ro sau prin Chat Djingo. Totuși, mi se pare aiurea să vă dea voie cu credit și nu cu opțiune! Succes!

TheSpecialist
Maestru
Salut ! Tara în care esti este membra a spațiului comunitar european ? Sau esti într-o zona de granița, vecina cu un stat nemembru ? Cat ai reincarcat ultima data ?

Cristiank84
Începător
Salutare. Am fost plecat in Spania si Grecia, cu roaming extern prepay Orange si mentionez , inca o data ,ca merge execrabil de prost in tarile Ue. La ultima iesire , prin Spania , mi-am achizitionat un Esim(o permite Iphone 11) prin aplicatia BneSim si cu 4 euro mi-am luat 1g de proba, sa vad cum merge aceasta functie. Mentionez ca am fost impresionat de cum s-a prezentat netul,fata de roamingul prepay oferit de Orange pe prepay in Ue. Urmatorea iesire o sa fie in septembrie in Grecia. La 8 euro, o sa-mi iau 3giga care o sa zbarnaie cu reteaua Bne.Orangele e top in tara …la cartela in Ue ..isi bate joc de useri.Succes!