anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dispare credit in Roaming - spatiu NON UE

MG3
Începător

Dispare saptamanal credit, cum as accesa datele mobile, desi telefonul nu este folosit deloc, practic inutil aici, nu este folosit nici macar pe wifi. Totul este inchis, update aplicatii si etc, totul este OFF. Are cineva vreo idee despre ce ar trebui sa fac sa opresc pierderea inutila de credit? Multumesc ! 

10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember

Salut. Trece telefonul tău pe mod avion.

Multumesc pentru raspuns. Pai am nevoie de el, adica imi trebuie roamingul, banci, sms uri, coduri semnatura banca etc. 

FLo1
#StarMember

Atunci lasă telefonul pe mod avion și dezactivezi doar când ai nevoie de acel SMS. Sau și mai simplu: de mutat SIMul intr-un telefon non-smart. Utilizarea în roaming și nu numai va consuma creditul permanent în lipsa unei opțiuni cu resurse incluse, pentru diversele verificări făcute de telefon pentru eventuale actualizări de aplicații/mesaje.

teacher_
#StarMember

Cumpără un prepay local pune-l în telefon, ar trebui sa îți fie mai avantajos. 

Am. Asta Orange este doar asa pentru minime task uri. Absolut inutil in spatiu non SEE

delfinas
#StarMember

Unele aplicații rulează și își fac mici actualizări sau trimit notificări, chiar și cu datele închise. Cumva ai telefon de la Apple? Stiu ca iPhone-ul mai trimite mesaje catre server Apple pt unele aplicatii implicite.

Da. Este iphone. Am sters APN ul daca nici asa nu merge il trec pe mod avion si gata. 

FLo1
#StarMember

Chiar și apel LTE consumă date mobile chiar și dezactivate. Singura variantă fără surprize este pe mod avion sau cu roaming dezactivat. Valabil și pe iOS și Android. 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Din păcate unele aplicații sau servicii de sistem pot accesa internetul automat pentru actualizări sau sincronizări.

Poți încerca următoarele soluții:

1. Folosirea telefonului in  Modul Avion

2. Modificarea APN-ului (un APN incorect va bloca accesul la internet).

Android

Setări - Rețea mobilă - Selectare rețea - Numele punctului de acces (APN)

iPhone

Setări - Date celulare - opțiuni date celulare - rețea date celulare

Inițial

1000002925.jpg

1000002927.jpg

După modificare se va da salvare apn (poți modifica o literă)

1000002929.jpg

1000002931.jpg

Pololică
#StarMember

Salutare!

Presupun ca ai dezactivat "date in roaming", nu? Am fost in Turcia acum cativa ani si nu am avut probleme cu internetul cat timp am avut dezactivata (din telefon) datele mobile.