anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar Internet Emiratele Arabe Unite

aag
Junior
Buna ziua,
Cum se explica costul suplimentar provenit din Internet Roaming Emiratele Arabe, în condițiile în care datele mobile sunt activate pe cealalt sim, cu nr EAU?
Multumesc.
12 Răspunsuri 12

Pololică
#StarMember
Explicatia ar putea fi mai simpla decat crezi: sistemul de operare Android. Verifica sa vezi ce setari ai prin el (in special daca ambele sim-uri au roaming activ). Chiar daca ai datele active pe un sim, nu garanteaza niciun operator ca al doilea sim nu va avea transmisie de date. Pe viitor recomand sa blochezi roamingul de date manual din telefon (roaming inactiv) pentru sim-ul pentru care nu vrei sa faci utilizare.

Anonim
Neaplicabil
Au mai fost astfel de probleme. Sistemul de facturare Orange inregistreaza gresit unele sesiuni de date, tocmai in aceste zone... se pare ca nu au remediat nici pana acum. La ceilalti operatori nu am auzit inca de astfel de situatii.

aag
Junior
Am închis roamingul pe Orange. Mereu a fost asa in toata perioada in care am fost în UAE. Problema este ca in continuare înregistrez cost suplimentar.

CrissAlina
Junior entuziast
Incercati sa vorbiti cu un operator.

Pololică
#StarMember
@simple_dreams: am fost in Turcia (practic in aceeasi categorie de roaming) si nu am fost tarifat (am avut Roaming incativ (folosesc IPhone)). Doar o greseala de a mea la intoarcere cand am activat roamingul inainte sa caut retea de UE (Bulgaria) am fost agatat cu 0.116E (0.58 lei).

FLo1
#StarMember
SIM-ul inactiv scutește utilizatorul de orice cheltuieli neprevăzute. Dar fiecare face cum consideră. Unii pot aștepta activarea până acasă, alții ba.

aag
Junior
Am vorbit cu un operator. Solutia: sa dezactivez roamingul de tot. Problema este ca am nevoie de număr. Stau pentru o perioada mai lunga in UAE.

FLo1
#StarMember
aag: Atunci e simplu: orice activare /roaming activ vine cu partea ei de cheltuieli. Încerci să le controlezi doar pentru a nu fi prea mari, dar acestea nu vor fi nule.

Viocat
Senior certificat
Problema e cu datele mobile sau cu telefonia in roaming. Daca este internetul mobil activat pe numarul de eau, de ce mai ai nevoie de roaming?

aag
Junior
Problema e cu datele mobile care, deși sunt închise / dezactivate in roaming, fac cost suplimentar ( asa cum apare pe factura-Internet in roaming). Am nevoie de voce, nu pot să scot, pur si simplu, cartela sau sa dezactivez roaming -ul de tot). În câteva zile revin in tara si voi merge într-un shop pentru a evita o situație asemănătoare la următoarea deplasare. Va multumesc tuturor pentru răspunsuri. Toate cele bune!

aag
Junior
Iata si setarile

Pololică
#StarMember
Sa ne spui si noua ce rezolvi. Setarile par in regula (roamingul de internet inactiv). Totusi, sa nu fie un bug. (cauta android disable roaming bug).