anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am opțiunea activată, dar nu mă pot conecta la nicio rețea în Elvetia

Trilulilu
Junior
Salut ! Sunt în Elveția, am activată opțiunea pentru internet și minute dar nu mă pot conecta la nicio rețea de telefonie
11 Răspunsuri 11

teacher_
#StarMember
Salut! 2 întrebări. Prima: de când ești în Elveția ? A doua: ce optiune ai? Elveția are un statut mai special...!

Viocat
Senior certificat
Incearca sa activezi mod avion si apoi dezactiveaza

delfinas
#StarMember
Trilulilu, bun venit in Comunitate!!! Roamingul e activat in telefon? Ce optiune ai activata? Elvetia nu e in SEE. Iti trebuie optiunea de 14 euro. valabila 30 de zile, care ofera 100 de min/sms si 1GB de net. DETALII: https://www.orange.ro/roaming/elvetia#prepay
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Trilulilu
Junior
Am opțiunea pt țară non SEE..am activat roamingul.. ieri noapte am intrat în țară cu Waze,toate bune. Azi când m-am trezit,nu mergea nimic

Trilulilu
Junior
De 12 ore..am vorbit cu Orange România înainte să plec, am primit SMS cu activarea opțiunii..acum nici nu pot suna la ei... sau?

delfinas
#StarMember
Ce optiune ai activat, mai exact?
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Trilulilu
Junior
Cea cu 25 euro. Go World plus

delfinas
#StarMember
Bănuiesc că ești pe abonament. Chiar dacă s ar fi consumat tot ce aveai în opțiune, tot trebuia să poți suna, făceai doar extracost. Intra pe chatul din My Orange și vorbește cu un consultant.

Trilulilu
Junior
Da,pe abonament. Mulțumesc pentru ajutor!

delfinas
#StarMember
Cu plăcere!!! Sper sa rezolvi problema!

DanielaH
Moderator
@Trilulilu, ai reușit să te conectezi la roaming în Elveția?