anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am o problema cu internetul in roaming

FlorinOnofrei00
Începător

Salut!am activat o opțiune de 16 euro credit și am 160Gb cu 5 euro în țară și 16 euro în roaming,dar nu mi se consuma,după ce termin internetul national nu mi mai apare 4G,ce sa fac? 

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că trebuie să ai o opțiune activă, cu resurse disponibile, ca să ai și acces la 4g. Cu credit nu ai acces la 4g.

Detalii aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/4g-ul-la-prepay-se-activeaza-doar-cu-extraoptiune/m-p/62059

Baftă!

FLo1
#StarMember

@FlorinOnofrei00 bun venit în Comunitate. Resurse 4G ai doar cu opțiune activă cu resurse, nu din credit. Nu înțeleg la ce te referi cu "(resursele din bonus) nu mi se consumă". Acestea se consumă doar cu o opțiune activă de minim 5€. Mai ai vreo opțiune activă? Eu înțeleg că nu mai ai.

DanielaH
Moderator

Salut, FlorinOnofrei00!

Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

la ‎30-09-2022 11:46 PM

Salut,mi am încărcat telefonul acum câteva zile,cu opțiunea de 16 euro minute și internet,iar în My Orange scrie că mai am 3,4 GB national,și bonus 160Gb utilizabili cu o opțiune de 5 euro national și o opțiune de roaming 12 euro la limitate de roaming SEE,iar la limita de date în Roaming SEE îmi scrie 8GB,după ce termin ăștia 8 GB și 3.4GB îmi dispare 4G și nu pot sa mai folosesc internetul deloc,și nu știu cum să folosesc acei 160 GB utilizabili la o opțiune de 12 euro romaning la limita de date Roaming SEE,daca se găsește rezolvare aștept răspuns

 
 
 
 

Nu ai oferit detalii în plus. Dar degeaba dorești 160GB în bandă de 4G dacă nu menționezi că ești in roaming,  dacă nu menționezi că ești cam de câteva luni în roaming și ai depășit limita de consum rezonabilă. Așadar vei mai consuma date mobile doar pe credit la viteză 3G. Revino cu detalii despre durată, locație, opțiune curent activată dacă vrei suport din Comunitate.