Pai... daca ma raportez la pretul de azi pentru SE 2022 vs alte terminale cam e foarte slab, sa nu zic prost la ce primesti pentru suma ceruta. 😄
IPS cu 625 nits, fara refresh inalt, ecran mic, dar ma opresc aici. :))
La semnal nu prea sunt diferente notabile, eu ziceam ca degeaba ii apare sus 5G pentru ca nu stie daca e pe bune sau e doar o semnalizare prinsa de undeva. Asta am detestat mereu la iOS, nu poti stii nimic detaliat, esti blocat sa faci ceva mai tehnic pe el ca asa vrea Apple.
Pentru cine vrea chestii tehnice si sa vada daca are 5G real sau doar semnalizare intr-un mod facil + service mode integrat Samsung e solutia, dar nu de la Orange, ci sa fie luat de la un retailer pe canal oficial pentru a te asigura ca ai soft cu CSC ROM si nu ORO, pentru ca la cel din urma Orange a solicitat ca icoana 5G sa fie ''chioara'', nu stii ce ai decat daca intri in service mode. La ROM vezi dintr-o privire ce ai si ce nu ai pentru ca iconita 5G e fie alba, fie in chenar transparent, care daca ramane asa si in trafic = doar semnalizare :)
Plus ca daca-l iei de la Orange ai si mizeriile alea de apps proprii... eu nu as accepta un soft customizat.
Uite la ce ma refer, 5G real si conectat sau doar semnalizat.
(se pare ca nu pot adauga fisiere, nu merge butonul)