la 12-12-2025 05:24 PM - editat ultima oară la 13-12-2025 09:07 AM de DanielaH
Bună ziua ! Am observat ca de câteva zile Wi-Fi calling nu mai funcționează deloc. Sunt probleme? Adică wifi calling este activat în setările telefonului, dar pur și simplu nu funcționează.
27-01-2026 04:43 PM - editat 27-01-2026 04:54 PM
Salutare! Dat fiind faptul ca urmeaza sa plec din tara cateva zile am incercat sa activez serviciul Apel Wifi/Wifi Calling.
Din pacate la mine nu a functionat doar prin activarea butonului wifi calling, am luat legatura cu cei de la Orange, mi-au activat serviciul, bucurie mare, flori, sampanie, dar dar dupa cateva zile ce sa vezi, a disparut, nu mai pot face apeluri, nu stiu ce se intampla, am verificat cartela sim pe 3 telefoane...le-am trimis mesaj din nou sa faca reprovisionare IMS / VoWiFi pe număr, nu doar confirmare, dupa 5 ore si jumatate inca nu am primit raspuns...
Mi-as dori o solutie definitiva, stabila, care sa nu fie influentata de restartarea sau inchiderea telefonului...
Ceva idei?
27-01-2026 07:30 PM - editat 27-01-2026 07:31 PM
Ce telefon ai?
Sunt unele (Asus stiu ca parca aveau problema asta) la care merge doar temporar. Nu e persistent. Acolo problema e la producator. Dar in mod normal nu ar trebui sa fie probleme...
Pentru un raspuns mai rapid, iti recomand sa incerci sa iei legatura cu un consultant (in timpul programului) folosind Djingo de aici: www.orange.ro/servicii/chatbot.
Ceri transfer la operator (eventual de doua ori daca nu vrea de prima data), si vezi daca reusesti asa.
Asta e o problema noua la tine sau asa a fost indtotdeauna? E un telefon nou? Ce s-a schimbat intre timp?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor