anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

rou 5 pe ecran

Mirco
Junior entuziast

Buna seara, stie cineva de ce pe ecranul telefonului imi apare operatorul rou 5 pe langa orange? Multumesc frumos 🙂

10 Răspunsuri 10

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Um, nu sunt sigur, însă poate ați redenumit o cartelă SIM. Verificați "Manager SIM" de pe telefonul dvs. Probabil că se află în setări.

Radutuby
#StarMember

Salutare,

poate ma înșel dar ROU 5 apare atunci când telefonul tău este conectat prin roaming național la o altă rețea decât Orange, deși nu știu dacă mai exista asa ceva la noi. Pe vremuri era ceva similar între Digi si Vodafone. 

Later edit:

Acel ROU 5 arata ca esti cumva conectat la rețeaua Digi Mobil. Cumva modulul radio folosește rețeaua lor 🤨(posibil prin acord de roaming sau fallback tehnic)

Later edit 2: 

Totuși, tind să cred că telefonul tău are o opțiune activată și pur și simplu îți arată codul de rețea Digi lângă cel de Orange, deoarece nu am găsit niciun articol legat de roaming național între cei doi operatori.

Mirco
Junior entuziast

Aici in sat avem stalpul digi dar nu de ani de zile, dar problema asta doar in ultimele saptamani mi a aparut..

Atunci asta e posibil sa fie, daca semnalul de la digi e mai bun decat cel Orange, interfereaza si este folosit ca roaming national. Eu personal nu mi-as face griji, insa poate cineva din comunitate are mai multe info despre acest lucru.

Harta acoperire servicii mobile si fixe Orange - poti face o verificare AICI 

Zi cu soare!☀️❄️

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil este în roaming și pe altă rețea. Verifică cu cellmaper sau altă aplicație.

Baftă!

Dacă te-a ajutat răspunsul, bifează-l ca soluție și dă un like!

delfinas
#StarMember

De cand a aparut acel simbol? Ai incercat sa restartezi telefonul sau sa alegi manual reteaua Orange RO? Daca alegi reteaua manual si nu ai semnal, inseamna ca Orange are pb de semnal in zona si telefonul s-a conectat, el stie cum, la reteaua Digi.

Daca te deranjeaza situatia, contacteaza Orange pe chatul My Orange.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Mirco
Junior entuziast

Indiferent daca selectez reteaua automat sau manual, pe ecran''orange'' se schimba cu ''ROU 5'' in continuu, problema asta apare cam de o luna, si  este cand dispare semnalul complet timp de 5-10 minute..

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți atașa un screenshot cu informațiile afișate pe ecran?
De asemenea, verifica în Setări - Rețea mobilă - Selectare operator și să vezi ce rețea apare ca fiind selectată.

Anca07
#StarMember

Neata @Mirco 

Esti cumva intr-o zona cu semnal foarte slab, Orange? Daca da, de aici acel ROU5. Practic, un alt operator imparte reteaua cu Orange, deoarece este semnal slab in acea zona. Daca e mai usor de inteles, este un fel de roaming national. Nu e nimic de speriat sau ingrijorat, doar daca semnalul devine din ce in ce mai slab. 

Zi cu soare!☀️

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Mirco
Junior entuziast

Buna dimineata Anca, intr adevar aici in sat orange mai da cateva probleme cu semnalul, atunci e asa cum zici tu 🙂