anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Teste de viteză 4g în mediul rural

Vio73
#StarMember
Aici putem posta teste care arată capacitatea rețelei 4g în mediul rural. Spor la testat!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.
55 Răspunsuri 55

Ascary
Campion certificat
Slobozia Arges

Vio73
#StarMember
Unul de alaltăieri din Slobozia, AG: https://www.speedtest.net/my-result/a/5516483555
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Merci Vio. Cu ce telefon ai facut testul?

Vio73
#StarMember
Cu S 8. Chinezu încă n-a sosit!

Vio73
#StarMember
HUAWEI P 30, comuna Ștefan cel Mare, AG:

Ascary
Campion certificat
Cam aceeasi viteza ca si cu Samsung Vio. Cred ca atat poate reteaua. Eu continui sa nu trec de 100 Mbs la Slobozia,acasa.

teacher_
#StarMember
Sat ciocmani, jud. Salaj. Am doar semnal H....

Ascary
Campion certificat
Slobozia-Arges,router Huawei

Vio73
#StarMember
Com Ștefan cel Mare, AG, indoor, telefon Huawei P 30:

Vio73
#StarMember
Slobozia, AG:

Razvan
#StarMember
Piatra, Teleorman
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Ascary
Campion certificat
Slobozia-Arges

teacher_
#StarMember
Sat Sieut, jud. Bistrița-Năsăud. Destul de ok.

Vio73
#StarMember
Sat Nigrișoara, com. Slobozia, jud. AG:

Ascary
Campion certificat
Slobozia Arges Router 4G Orange