anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunt zile random cand am semnal zero la datele mobile. Si nu e prima oara.

khianti
Începător

Cluj, Vineri 22.11 iarasi cand as fi avut nevoie de date. Pt google maps. Prin tot cartieru marasti, gheorgheni, bulgaria nu am putut face nimic cu lipsa semnalului. Azi am semnal maxim. Nu cred ca e de la telefon. Pt ca am restartat am incercat sa schimb la setarile din retea dar nimic. Si in general merge ireprosabil. 

Factura platita. OS la zi etc. E destul de nasol daca pica pe o zi cand chiar ai nevoie de net pe drum. O data era sa nu pot scoate coletul din easybox pt ca nu puteam deschide mailul sau app-ul.

Ori e de la telefon? Ceva recomandari?

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

In ziua in care ai semnal lipsa sau nu ai acces la date mobile poți face o sesizare către Orange.

Poti încerca o resetarea a setarilor de rețea.

Având în vedere că totul se întâmplă random cel mai simplu ar fi fost să întrebi pe cineva din zona daca întâmpină aceeas problema in momentul respectiv.

Pot fi probleme cu echipamentele din zonă sau cu telefonul/simul tau.

Poți testa prin mutarea sim-ului într-un alt telefon.

Daca sim-ul este mai vechi poți solicita schimbarea lui.

Însă cea mai simpla metoda este să întrebi pe cineva din zona daca întâmpină același probleme ca și tine in momentul respectiv.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Se poate face o sesizare, dar sincer, nu cred să fie picată rețeaua în mai multe cartiere la câteva zile. Posibil să funcționeze mai greu, dar nu deloc! Ai comutat și pe alte tehnologii, gen 4g/ 3g/ 5g sau oricare dintre ele? Dacă nu mă înșel, 3g la Cluj este deja închis! Mai vezi și pe alte dispozitive dacă este la fel sau mută cartela în altul, de curiozitate.

Dacă este tot așa, repet, trebuie sesizare ! Poate sunt momente când se lucrează la rețea, iar atunci se poate să fie pentru scurt timp probleme punctuale. În rest, nu cred că ar trebui să fie lipsă semnal cum ai menționat.

Baftă!