anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunt zile random cand am semnal zero la datele mobile. Si nu e prima oara.

khianti
Începător

Cluj, Vineri 22.11 iarasi cand as fi avut nevoie de date. Pt google maps. Prin tot cartieru marasti, gheorgheni, bulgaria nu am putut face nimic cu lipsa semnalului. Azi am semnal maxim. Nu cred ca e de la telefon. Pt ca am restartat am incercat sa schimb la setarile din retea dar nimic. Si in general merge ireprosabil. 

Factura platita. OS la zi etc. E destul de nasol daca pica pe o zi cand chiar ai nevoie de net pe drum. O data era sa nu pot scoate coletul din easybox pt ca nu puteam deschide mailul sau app-ul.

Ori e de la telefon? Ceva recomandari?

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

In ziua in care ai semnal lipsa sau nu ai acces la date mobile poți face o sesizare către Orange.

Poti încerca o resetarea a setarilor de rețea.

Având în vedere că totul se întâmplă random cel mai simplu ar fi fost să întrebi pe cineva din zona daca întâmpină aceeas problema in momentul respectiv.

Pot fi probleme cu echipamentele din zonă sau cu telefonul/simul tau.

Poți testa prin mutarea sim-ului într-un alt telefon.

Daca sim-ul este mai vechi poți solicita schimbarea lui.

Însă cea mai simpla metoda este să întrebi pe cineva din zona daca întâmpină același probleme ca și tine in momentul respectiv.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Se poate face o sesizare, dar sincer, nu cred să fie picată rețeaua în mai multe cartiere la câteva zile. Posibil să funcționeze mai greu, dar nu deloc! Ai comutat și pe alte tehnologii, gen 4g/ 3g/ 5g sau oricare dintre ele? Dacă nu mă înșel, 3g la Cluj este deja închis! Mai vezi și pe alte dispozitive dacă este la fel sau mută cartela în altul, de curiozitate.

Dacă este tot așa, repet, trebuie sesizare ! Poate sunt momente când se lucrează la rețea, iar atunci se poate să fie pentru scurt timp probleme punctuale. În rest, nu cred că ar trebui să fie lipsă semnal cum ai menționat.

Baftă!

Multumesc. Sim-ul nu l-am miscat, iar azi, si ieri deja mergea la viteza maxima in setarile de retea obisnuite. Trebuie sa fie de la telefon, e ca si cum hotareste ca la 3 luni, 1 zi nu vrea sa mearga netul orice ii fac. Datul carcasei jos nu ajuta.

Am intrebat pe strada o fata, cu orange a spus ca ei ii merge internetul.

Si daca nu s-a plans multa lume inseamna ca nu reteaua era de vina, pt ca la altii mergea. iar eu am fost plecat de la 5 la 9pm si nu mi-a mers in 3 cartiere.

La Network mode am 2g/3g/4g Auto. Adica 3 la pachet, il las asa de obicei. telefonul nu are 5g.

La network operators am Orange RAT: Wcdma si Gsm dar las sa selecteze Automat din default. 

Si in rest nu am limita la data usage, pt ca folosesc cam 400-900MB pe luna. Deci din 60Gb chiar nu am ce limita.

Cand merge e semn H+ , cand nu, E+.

Daca e de la telefon, orange nu prea are cu ce sau dc sa ma ajute. Telu nu e de la ei, e nou de la alt shop online, deci cu atat mai mult. Nu prea schimb eu telefoanele fara motiv daca bateria inca e ok. 

E un flagship LG, stiu ca nu mai fac, il am de vreo 4 ani minim, dar nici nu imi trebuie mai bun, si nici nu am nevoie.  Eram curios ce poate fi, mai mult ca sigur e de la tel.

Să stai pe wifi și totul va fi bine😅

FLo1
#StarMember

Salut. Întâmplător (sau nu), pe 22.11 am ajuns chiar și prin Gheorgheni (zona Mercur /Iulius) și n-au fost probleme. Mărăști îl traversez est-vest zilnic și nu au fost probleme. Ba mai mult, pe zona pieței Mărăști/ sau la Expotransilvania ai chiar și 5G. În rest 4G+ a fost activ permanent. 5G regăsești și la Iulius.

Concluzie: probează și cu un alt telefon sau contactează Serviciul Clienți la momentul respectiv. Ulterior este tardiv și nu ajută pe nimeni.