anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Retea slabă Dorohoi

Bogdy97
Junior

Buna ziua!Eu locuiesc in Botosani,dar vin des cu treaba prin Dorohoi si pot spune că semnalul este slab si datele merg cam greu...As recomanda ca o echipă sa vina sa verifice antena de pe blocul turn si daca o sa se poată pe viitor sa upgradeze un 5G macar N1...Legat de Botoșani,acolo sunt multumit de semnal si cum merg datele,impreuna cu 5G ul...Vă mulțumesc frumos!

1000023265.jpg

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Cel mai bine ar fi să faci o sesizare scrisă către serviciul clienti, atașând screenshoturi cu vitezele obținute și cu semnalul din zona. Eventual, sa suni in momentul in care esti in zona respectiva.

https://www.orange.ro/contact/ 

Radutuby
#StarMember

Salutare, îmi pare rău pentru situația ta.

Problema cu semnalul slab este recentă? Dacă da îți recomand să testezi cartela și în alt telefon și să vezi dacă problema persistă. Dacă este la fel îți recomand să apelezi cu încredere suportul Orange.

„Less noise. Better signal.”

Eu am revenit pe Orange,dupa 6-7 ani de Digi...Si gen din Ianuarie,de cand am revenit,aici ii problemă cu semnalul cam mereu...De exemplu daca vreau sa vorbesc pe camera cu cineva,imi apare conexiune slabă sau instabila...La apelurile clasice nu sunt probleme sau trimis sms uri...

Am înțeles, înseamnă că doar pe 4 G este situația asta, probabil ești departe de antene, orientare sau poate să fie chiar atenuarea pereților groși din blocurile comuniste 😊 (sunt pățit). Oricum cred că doar o sesizare la 300 te poate ajuta cel mai bine.

O seară frumoasă să ai.

Antenele se vad din balcon,dar am sa sesizez...Sau poate sa fie asta cu atenuarea...

1000023430.jpg

MihaiC99
Campion certificat

Avand in vedere ca ești lângă geam, semnalul si datele mobile cum se prezinta?

Exact la asta mă gândeam și eu, că antenele pot fi și de la ceilalți operatori 🤔

1000023435.jpg

1000023433.jpg

 La geam nu sare de 50 mb...De precizat ca si Digi are antena cu 5G pe blocul turn(Singurii cu 5G din oras)

MihaiC99
Campion certificat

Poți face o sesizare în acest sens, însă pare mai degrabă o problemă cauzată de pereții groși ai blocului. Din ce observ în screenshot, folosești deja funcția de apel Wi-Fi, ceea ce este un lucru bun. Nu pierzi nimic dacă faci o sesizare în acest sens, este posibil să poată interveni și să rezolve problema.

Da,functia apel WI-FI,ma ajută...Multumesc pentru raspunsuri!

Salut @Bogdy97 ,
Pentru 4G, 4G+ vitezele sunt in parametrii.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și eu recomand să faci o sesizare scrisă către Orange, cu dovezi din care să reiasă cele spuse de tine .

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.