anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal Orange mult mai slab față de ce aveam la Vodafone - Pancota, jud. Arad

Salutare!

De curând am mi-am făcut și eu abonament la orange,înainte eram la Vodafone și am fost nemulțumit de calitatea semnalului așa că la recomandarea unei rudenii m-am portat la Orange cu numărul de Vodafone.Ideea e că la Orange am semnal mult mai slab față de ce aveam la Vodafone.Am un iPhone 16 Pro Max deci telefonul nu ar trebui să fie o problemă.Așa că am decis să scriu pe acest forum să văd dacă și voi aveți aceiași problemă sau la voi merge ok.Efectiv nu pot viziona un clip pe YouTube fără să se întrerupă de câteva ori.

17 Răspunsuri 17

E un telefon destul de vechi,merge orice greu pe el(Wi-Fi,date mobile,aplicații și alte cele) deci nu am putut să îmi dau seama.Cât despre ruda care mi-a recomandat,este foarte mulțumită de Orange(de aici și recomandarea) și a rămas uimită când i-am spus că îmi merge greu,deși stă la vreo 4km distanță,în altă localitate

Razvan
#StarMember

Salutare! Instalează aplicația speedtest și pune un test de viteza. Posibil ca la tine in localitate să ai semnal doar prin B20. 

Razvan
#StarMember

Văd că la tine in sat sunt doua site-uri in ransharing, unul de vodafone și celălalt de orange. Teoretic există semnal 4G bun, poate te afli intr-o zona de dupa un deal.

https://www.cellmapper.net/map?MCC=226&MNC=10&type=LTE&latitude=46.33251809639381&longitude=21.69056...

Screenshot_20250921-070541.png

Și din măsurătorile ANCOM rezultată semnal foarte bun în localitate.

Screenshot_20250921-071131.png