anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme VoWi-Fi din 25.06.2025 până în prezent

IonutBan98
Junior

Bună ziua ! De câteva zile încoace simt ca înnebunesc  . Totul a început într-o dimineață *( îmi desfășor activitatea 16 ore pe zi într-o hală metalică *( service auto ) ) , unde semnalul GSM este aproape inexistent , norocul meu fiind internetul prin fibră de la Orange până acum câteva zile , de când serviciul VoWi-Fi pe iPhone nu mai funcționează .

Am sunat la 300 pana m-am saturat , într-un final au schimbat routerul , tot la fel .

Pe scurt , ca idee .

Noul router , ping 8, download 400 Mbps+
Apelurile pe Whatsapp sunt normale 

Am resetat toate setările de rețea 

Sunt afectate din aceeași zi ambele telefoane iPhone *( al meu și al soției )

Am făcut update de soft la IOS 18 apoi la iOS 26, tot la fel

Telefonul soției , tot iPhone , doar ca nu e 15 PRO Max ca al meu , ci 13 PRO MAX 

Deja sunt disperat , mă sună lumea de o săptămână , doar când ies înafara halei primesc mesaje cu ,, Apeluri pierdute “ , îmi pierd o groază de timp și client stand în afara halei , datorită faptului ca nu funcționează VoWI-Fi ….

A mai observat cineva probleme de genul in ultimul timp? Țin să menționez ca folosesc 3 sim’uri în telefon , 2 de la Orange , 1 de la concurență, cel a concurenței funcționează VoWi-Fi fără probleme … 

As aprecia dacă cineva ar putea să mă ajute , nu de alta , dar deja sunt terminat psihic datorită problemei care o am , zi de zi să suni la Orange și să nu se rezolve nimic .

Mulțumesc !

17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember

Salutare!

Faci redirecționare spre numărul care funcționează și parțial se rezolvă. Mai ai varianta să încerci și cu alte telefoane, în afară de iPhone. 

Cine știe ce s-a actualizat la telefon de nu a mai funcționat dintr-o dată!

Spun din punctul meu de vedere, persoană care nu am avut niciodată iPhone!

Salut! E vorba de 2 telefoane , nu de 1 , ambele cu probleme din aceeași dimineață , ambele făcând update prin 2 update’uri și nimic . Deci cade varianta asta …

Trixen
#StarMember

Salut,

Acum sunt într-o zonă cu acoperire foarte slabă. Desi nu pot vedea niciun indicator că wifi calling este activ pe apel, dacă nu sunt conectat la wifi nu pot purta o discuție telefonică: se conectează, dar întreruperile sunt prea mari pentru a putea comunica.

Nu am avut probleme și am testat pe două telefoane iPhone 15 Pro, ambele pe abonament la Orange.

FLo1
#StarMember

Având în vedere această mențiune a celor de la Apple, consider că e posibil ca doar un SIM de Orange să fie activ + SIMul de "la concurență", celălalt SIM de Orange fiind inactiv. Motivul: NU poți avea pe modelul de telefon menționat decât MAXIM 2SIM-uri active în același timp. Deci încearcă pe celălalt număr de Orange (din cele două) și va fi bine. 

O zi cu spor și te așteptăm cu vești bune aici în Comunitate. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

IonutBan98
Junior

Cele 2 sim’uri de la orange sunt folosite de zi cu zi , cel de la concurenta , nu are nimeni dintre clienti/ contacte numarul respectiv , deci cade din start…

Pololică
#StarMember

Salutare!

Vezi ca sunteti pe Beta si, de aici, sa fie probleme. Reveniti macar cu un telefon pe 18 si folositi-l cateva zile. Orice actualizare noua poate deregla putin setarile operatorului (am patit-o in urma cu vreo 4 ani, in special in perioadele in care eram Beta).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Salut ! 
Problemele au inceput din inainte de update’uri , cele 2 versiune de iOS testate , leam testat ca încercare de rezolvare a problemei de VoW-FI, dar fara rezultat , deci țin sa cred că totul e din rețeaua orange …

In perioada asta, Apple trimite actualizari catre telefoane (atat Beta, cat si standard) si, posibil, ca unele sa deregleze anumite setari. La mine (la IOs 15 sau 16) s-a rezolvat printr-o actualizare ulterioara de IOs (am topic aici in comunitate). Ori Apple a trimis acutalizarea fara a mai astepta operatorii sa confirme setarile, ori Orange nu implementase in retea setarile.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

RafaHelper
#StarMember

Salut @IonutBan98

Daca internetul fix e de la Orange atunci cere sa iți reseteze linia fixa si apoi profilul de VoLTE si VoWIFI pe acele numere. Si eu am avut probleme in trecut, a fost totul random si eram pe internet de la Digi, problema tot de la Orange a fost. S-a rezolvat după ceva timp de la sine, dar da e frustrant când se întâmpla si nimeni nimic.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Salut ! După cel puțin 20 telefoane date La 300, azi am primit răspunsul mult așteptat : Ne cerem scuze , avem o avarie națională , până deseară , *( sunasem pe la 12:30) totul v-a revenii la normal .

Am putut aștepta mult și bine , tot la fel e …

Alex914
Junior

Salut. Mai ai probleme cu apelul wifi? Si eu cunosc pe cineva care are net de la orange si de cateva zile nu ii mai functioneaza pe 3 telefoane cu abonament orange. Am incercat si eu pe un abonament de digi e functional.

Salut , nici în prezent nu funcționează …

Salut, Ionuț! Îmi pare rău pentru situația ta. Ea este încă în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic și sperăm să se remedieze cât mai curând. Mulțumim pentru înțelegere.

Bună ! Nici până în prezent nu s-a rezolvat problema ….