anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Apeluri intrerupte

Catalin3033
Începător

Salut,

este a 2-a zi in care apelurile in reteaua Orange se intrerup, sau sunt redirectionate catre casuta vocala. Am testat si persoane au incercat sa ma sune de 4-5 ori intr-un interval de o ora, apelurile lor nu erau vizibile pe telefonul meu. 
Am incercat sa apelez o persoana care se afla langa mine, tot in reteaua Orange, si intra instant casuta vocala, a mai intampinat cineva problema asta?

Mersi.

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@Catalin3033: Bun venit în Comunitate. Se mai întâmplă uneori la unele telefoane să piardă semnalul sau să rămână deconectate, chiar dacă arată semnal complet pe ecran. În astfel de cazuri, o simplă reconecare (restart sau conectare manuală pentru asigurarea asocierii/înrolării telefonului în rețea) ar trebui să fie suficientă. Revino pe topic dacă se repetă problema sau persistă. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate  a fost/este o problemă tehnică în zona ta, care dacă nu s-a remediat, trebuie anunțată la Serviciul Clienți:

https://www.orange.ro/contact/

Până atunci, dă un restart la telefon, eventual comută din setări rețea telefonul pe 2g/3g și vezi dacă funcționează, iar apoi poți reveni pe 4g.

Încearcă orice metodă pe care o ai la îndemână și poate se rezolvă!

Succes!

Anca07
#StarMember

Buna Catalin,

Despre ce zona a tarii vorbim? Poate sunt semnalate ceva probleme in acea zona.

Referitor la semnal, si eu in casa am din 5 linii aferente semnalului, 1 sau 2, si la fel imi spun cei care ma suna ca nu raspund eu. Well, e posibil sa fie o acoperire slaba in acea zona. In cazul meu, stiu sigur ca problema este blocul, izolatia si materialul din care e facut (cel putin asa e in teorie😅). 

In schimb, ce poti face, e sa contactezi un operator pe chat-ul Djingo din aplicatia My Orange, si sa il rogi sa verifice starea cartelei/retelei etc. Daca tot persista problema, poti merge intr-un Orange Shop, si sa ceri inlocuirea cartelei pe motiv de semnal slab sau inexistent.

Zi cu soare!🌞

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

arsradu
Fost #StarMember

Salut Catalin,

Si eu tind sa cred ca problema ar fi pe partea de retea/semnal, si e foarte probabil sa fie locala (deci nu uita sa mentionezi si zona in care intampini problema asta, pentru ca s-ar putea sa fie importanta). Si da, mi s-a mai intamplat si mie.

Recomandarea mea ar fi sa faci o sesizare catre serviciul de relatii clienti folosind pagina de Contact.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Catalin3033, s-a rezolvat situația sau persistă în continuare? Te așteptăm să revii cu detalii. Mulțumim.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

@DanielaH  s-a rezolvat de la sine, problemele erau in aria orasului Cluj, zona centrala. Multumesc.

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare!

Te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.