21-07-2024 03:30 PM - editat 21-07-2024 03:31 PM
Salut,
As vrea sa ating doua subiecte, pt ca se pare ca degeaba faci sesizari ca nimeni nu face nimic, in schimb la reclama si lauda toti operatorii sunt campioni.
1. si subiectul care are legatura cu sesizarile:
Le spun celor de la suport clienti de mai bine de doi ani ca sunt zone intregi in Timisoara unde semnalul 4G este foarte slab concomitent cu viteza mediocra pe date mobile de genul 5-6 mbps, zone in afara cladirilor ca in interior este si mai dezastru. In conditiile in care v-ati grabit sa puneti pe butuci banda 3G, explicati logica aberanta in a scoate 3G cand acoperirea si calitatea retelei 4G este de nivel mediu.
Pe ruta Deva - Caransebes - Lugoj mai bine de jumate din traseu este fara acoperire 4G, doar 3G, iar pe 3G datele mobile deja nu mai merg.
2. Ne laudam ca avem 5G, ei, la Baile Felix poftim retea 5G cu upload de nici 10mbps - vezi imaginea atasata. Nu am pretentia de 500mbps, ca vorba aia, ce sa faci cu ei pe un telefon, dar sa avem pardon, nici in halul asta.
21-07-2024 07:40 PM - editat 21-07-2024 07:41 PM
Având în vedere că sa pomenit Constanta.🙂
Eu ca și localninc nu am nici o vina că mă aflu într-o zonă turistica.
Nu pot fi privat 5 luni pe an de servicii de calitate pe motiv că este congestionată rețeaua.
Aceste lucruri se anticipează ,este normal sa mai scada viteza in plin sezon dar nu la modul prezentat de @RstdWoo .
P.S. Vitezele sunt destul de bune in Constanta/Mamaia, nu mă pot plânge de acest lucru.👍
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor