anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cablu taiat de catre Primaria Sector 4

Miki23
Junior

Buna seara, 

Din data de 1 Octombrie a.c. am ramas fara Internet, tv, telefon fix. Dupa cateva zile si vizita unui tehnician foarte bun am reusit sa identificam problema! Cablul aerian taiat!!! Ci nu de o mana criminala ci de catre Primaria Sector 4. Din acest moment tehnicianul nu a mai avut voie sa intervina si noi am ramas in acelasi stadiu: fara Internet, fara TV, fara telefon. Din pacate aceasta problema nu s-a rezolvat nici pana in ziua de astazi, 15 Octombrie 2025. Maine 16 Octombrie se implinesc 15 zile fara serviciile Orange pe care le platesc. Stiu ca se poate anula abonamentul fara penalizari (Inainte de termen) pe motiv tehnic. Rog cine ma poate ajuta intr-un fel sau altul apreciez.
Cu multumiri anticipate,

8 Răspunsuri 8

Trixen
#StarMember

Buna seara,

Situatia prin care treceti este foarte nasoala. Nu stiu sa va ajut, insa pot sa va impartasesc ca si in Timisoara au fost multe astfel de situatii, iar nivelul de frustrare atinsese cote maxime. A fost un adevarat razboi intre primarie si toti operatorii de telecom... 😥
Ce bine ar fi daca astfel de situatii s-ar rezolva amiabil intre primarii si operatori, nu prin forta! La urma urmei, noi, clientii, pierdem...

Asa este! Noi, consumatorii avem de suferit ci nu operatorii de telecomunicatii care chiar daca pierd un client ici colo nu ii afecteaza. Am citit despre situatia din Timisoara, asa este! Intr-un cuvant noi ca si clienti/consumatori nu suntem respectati … Nu contam … Multumesc pentru raspuns. 

RafaHelper
#StarMember

Salut @Miki23

Ai luat legătura cu cei de la primărie? Încearcă sa ii contactezi sa vezi ce zic in legătura cu aceasta problema.

Este vorba despre aprobari … care necesita timp. Intre timp am primit factura si mi-au inclus si zilele fara servicii Orange. Impamantarea cablului aerian trebuia executata in vara, au avut la dispozitie 3 luni si n-au facut-o! Ba mai mult Orange a primit atentionari si stiau cu exactitate ca se va ajunge la asa ceva. Plus nu mi s-a oferit Nici macar o singura alternativa de Orange intre timp! E de noaptea mintii! 

Va trebui sa faci o noua sesizare sau sa ceri un status la cea veche.

MihaiRoman
Junior

Cablurile aeriene trebuiau trecute in subteran daca-mi aduc aminte bine din 2006 prin directiva europeana. S-au facut investitii in toata tara in acest sens, dar datorita tarifelor practicate de primarii, operatorii au evitat transpunerea directivei in teren. Ne invartim intre economic si politic.

Problema se putea rezolva prin creerea unei infrastructuri comune a tuturor operatorilor (entitate economica separata), dar asta-i boala noastra ca natie: lipsa de incredere in celalalt si dezbinarea; apoi ne pricepem si vrem sa le facem pe toate.

Nu stiu daca stai la bloc sau casa, dar o impamantare se poate face inca daca se vrea. 

Referitor la infrastructura, ar trebui ca cei ce stam la bloc sa impunem operatorilor si asociatiilor sistematizarea cablurilor ISP-istilor. S-ar rezolva doua probleme: calitatea serviciilor prin trecerea cablurilor prin canale dedicate, punctele de alimentare a echipamentelor de retea si problema disconfortului vizual.

Referitor la autorizarea lucrarii de catre Primaria sector 4, trebuie sa le reamintim de oprirea in miezul iernii trecute a caldurii si apei calde pentru bransarea corpului maternitatii Sf. Ioan si apartamentele private de serviciile Termoenergetica pentru miile de apartamente din zona Berceni-Oltenitei.

Te sfatuiesc ca situatia s-o prezinti unei publicatii de investigatii. Ambele entitati isi au partea lor de vina si vei fi intr-un ping-pong permanent intre ei. Cat despre factura Orange, cereti drepturile si in caz de nerezolvare depune planagere la OPC.

Multumesc pentru raspunsul Dvs. Da, locuiesc la casa curte in Sectorul 4. Cei de la Orange stiu despre ce este vorba si chiar sper sa se rezolve aceasta situatie … care totusi persista de 15 zile implinite. Am mai inteles ca Orange angajeaza sub contractori  pentru aceasta lucrare .. ceva la mana a treia ca sa zic asa, deci tehnicienii nu sunt angajatii Orange. Ce sa mai zic … doar ca inca nu s-a rezolvat. Voi suna maine din nou sa aflu sper, noi detalii. Apreciez foarte mult raspunsul Dvs. 

@Miki23, ce noutăți ai? Te așteptăm să revii cu vești bune.