anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

disparitie credit

cristian49
Vizitator

am avut credit 10 euro si am activata optiune 1 euro. acum zice ca mai am 0.89 euro. unde mi-a disparut creditul?

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salutare @cristian49 ,

Opțiunea de 1 euro nu include date mobile și nici apeluri în afara rețelei orange. Dacă ai folosit datele mobile (net) sau ai efectuat apeluri în alte retele, creditul a fost consumat foarte rapid.

7168.jpg

Tarife standard prepay

https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/ 

7176.jpg

7174.jpg

7170.jpg

7172.jpg

Poți verifica pe ce ai consumat creditul și accesând detalii convorbiri din contul my Orange.

Aplicația my Orange - altele - detalii convorbiri

Sau prin browser accesând linkul'

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/invoice-cronos/cronos  secțiunea cronos- detalii convorbiri

nu am activat internet de la orange. se poate activa el singur. de sunat am sunat numai in reteaua orange.

Dacă ai datele mobile active din setările telefonului, atunci aplicațiile și sistemul pot consuma resurse de date mobile pentru actualizări. Datele mobile se activează /dezactivează din setările telefonului.

Dacă ai credit pe cartelă, telefonul poate consuma automat credit pentru date mobile (chiar și în fundal), fără să fie activată o opțiune de internet.

Verifica detalii convorbiri și vei afla exact pe ce sa consumat creditul.

7182.jpg

De asemenea trebuie sa te asiguri că nu ai datele mobile active. In screenshot sunt active.

7181.jpg

Pot fi costuri suplimentare ce provin de la abonari la servicii cu suprataxa, însă în acest caz ai fi primit un SMS cu plata efectuata 

am orange de 6 ani. numa luna asta s-a autoactivat internetul din reteaua orange. fara sa stiu. nu-i ciudat? multumesc mult pentru raspunsuri.

Creditul disponibil (,in perioada de valabilitate) îți oferă posibilitatea de a folosi internetul Orange. Activarea/dezactivarea lui o faci tu din setările telefonului.

Pe viitor dacă dorești și folosirea datelor mobile, activează o opțiune ce conține atât minute cat și date mobile din my Orange.

Verifica detalii convorbiri și vei vedea exact pe ce sa consumat creditul.

am dezactivat internet network mobile. ciudat e ca eu nu l-am activat. multumesc de ajutor cu respect.