anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde se activeaza optiunile cadou?

Nick_1627
Junior

Am castigat acum o luna si un pic o optiune de 6 euro valabila 1 an, la bonus pocus. Inca nu am activat-o si acum am vrut sa o activez si am observat ca s-a schimbat meniul. Nu gasesc nicicum de unde as putea activa optiunea. Nu se poate sa fi expirat, expira abia in 15 iulie. Aici dovada ca am castigat:

IMG_2005.jpeg

De unde o activez? 

1 Soluţie acceptată‚

Întra in browser in Chrome si scrii in bara de cautare conectare Orange si dai pe Login Orange! Te loghezi cu datele tale si dupa asta se deschide contul iar sus in stânga o sa vezi nr. tău de telefon cu o sageata. Dai click acolo si iti va aparea meniul cu "Abonamente și optiuni" Dai click acolo vei gasi oferta cadou si o poti activa! Sa imi zici daca a functionat. 

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Întra in browser in Chrome si scrii in bara de cautare conectare Orange si dai pe Login Orange! Te loghezi cu datele tale si dupa asta se deschide contul iar sus in stânga o sa vezi nr. tău de telefon cu o sageata. Dai click acolo si iti va aparea meniul cu "optiuni" Dai pe optiuni si acolo vei gasi oferta cadou si o poti activa! Sa imi zici daca a functionat. 

Întra in browser in Chrome si scrii in bara de cautare conectare Orange si dai pe Login Orange! Te loghezi cu datele tale si dupa asta se deschide contul iar sus in stânga o sa vezi nr. tău de telefon cu o sageata. Dai click acolo si iti va aparea meniul cu "Abonamente și optiuni" Dai click acolo vei gasi oferta cadou si o poti activa! Sa imi zici daca a functionat. 

Întra in browser in Chrome si scrii in bara de cautare conectare Orange si dai pe Login Orange! Te loghezi cu datele tale si dupa asta se deschide contul iar sus in stânga o sa vezi nr. tău de telefon cu o sageata. Dai click pe număr si iti va aparea meniul cu "Abonamente optiuni" Dai click acolo vei gasi oferta cadou si o poti activa! Sa imi zici daca a functionat. 

TimoMax
Junior

Scuze, numărul de telefon apare in stânga!!!

multumesc!! a functionat

Ma bucur! Scuze, ca am dat mesajul de vreo 3 ori, sunt nou pe aici si am vrut sa sterg dar nu am găsit de unde se sterg unele mesaje!  Bine că s-a rezolvat.

kpeter06
Explorator

Eu am reusit sa o activez direct din aplicatie.