anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde se activeaza optiunile cadou?

Nick_1627
Junior

Am castigat acum o luna si un pic o optiune de 6 euro valabila 1 an, la bonus pocus. Inca nu am activat-o si acum am vrut sa o activez si am observat ca s-a schimbat meniul. Nu gasesc nicicum de unde as putea activa optiunea. Nu se poate sa fi expirat, expira abia in 15 iulie. Aici dovada ca am castigat:

IMG_2005.jpeg

De unde o activez? 

1 Soluţie acceptată‚

Întra in browser in Chrome si scrii in bara de cautare conectare Orange si dai pe Login Orange! Te loghezi cu datele tale si dupa asta se deschide contul iar sus in stânga o sa vezi nr. tău de telefon cu o sageata. Dai click acolo si iti va aparea meniul cu "Abonamente și optiuni" Dai click acolo vei gasi oferta cadou si o poti activa! Sa imi zici daca a functionat. 

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

MihaiC99
Campion

Poți să ne arăți un screenshot cu meniul.

Opțiunea ar trebui să apară în aplicația my Orange - altele - optiuni.

Prin browser în secțiunea din link.

Daca nu apare acolo atunci contactează prin chat serviciul clienți Orange (transfer operator) și vor rezolva problema (atașează și poza cu mesajul de confirmare a existenței opțiunii in contul my Orange).

IMG_2006.png

imi apare acest meniu dupa apasarea linkului, la fel si atunci cand acesez din aplicatie.

Ai incercat și prin varianta browser să accesezi contul?

Personal, nu întâmpin aceasta problema, însă se pare că și alte persoane au semnalat același lucru.

Fa o sesizare către serviciul clienți prin chat, ei pot rezolva problema.

MihaiC99
Campion

Poți activa prin accesarea my Orange din browser. Momentan nu apar modificări în această variantă.

DanielaH
Moderator

@Nick_1627, ai reușit să activezi opțiunea?

Nu am reusit, am fost si la magazinul orange si au zis ca nu ma pot ajuta. Optiunea pe care o am acum este valabila pana maine.

Ai incercat sa accesezi contul my Orange prin browser? Deoarece prin aceasta metoda meniul nu sa schimbat.

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/packages-and-options 

După accesare linkului selectați abonamente și opțiuni.

IMG_2021.png

Acelasi meniu imi apare si din browser 

Și acum când ești în pagina selectează abonamente și opțiuni.

1940.jpg

1942.jpg

IMG_2024.png

 Imi apare astfel, nu exista sectiunea cu optiuni cadou care mereu o gaseam inainte

La mine a funcționat. Intru pe link și apoi apas secțiunea abonamente și opțiuni.

Fa o sesizare prin chat sau la 300 in care le explici faptul că nu poți activa opțiunea din cauza erorilor din aplicație(din contul my Orange). Prin chat poți atașa și poze. Măcar să obții o compensație daca opțiunea expira. Oricum ei au posibilitatea activării opțiunii manual 

Am vorbit si prin chat si prin 300, momentan astept email cu un raspuns

TimoMax
Junior

Ai rezolvat problema? Daca nu iti spun cum sa faci, am avut aceeași problema si am rezolvat-o!

Nu am rezolvat inca! As aprecia mult!