anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stiati ca daca apelezi 112 la o cartela prepay ai apelurile de primire deblocate automat timp de 2 ore?

Haptic
Explorator entuziast
Daca apelezi 1112, automat timp de 2 ore ai apeluri deblocate la o cartela prepay.
1 Soluţie acceptată‚

TheSpecialist
Maestru
Despre altceva este vorba. Dacă suni la 112 pt o urgenta , timp de 2 ore ți se dezactiveaza automat opțiunea restricționare apeluri. De exemplu , dacă ai setat din telefon sa poți primi apeluri doar de la numerele din agenda, sau ai restricționare pt anumite numere de telefon pe care le-ai blocat în trecut din diverse motive, în urma apelului la 112 toate aceste restricționari și blocări se anulează timp de 2 ore . Ideea este , în caz de nevoie , sa poată Serviciul de Urgenta sa te apeleze de pe orice număr. Implicit, dacă ai o cartela PrePay care a ieșit chiar din perioada de gratie , si teoretic nici nu mai poți fi sunat , după apelul la 112 , cartela devine apelabila timp de 2 ore. Cred ca asta a vrut sa spună autorul topicului.

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

TheSpecialist
Maestru
Dar nu se deblochează apelurile de efectuat !!!! Doar cele de intrare.

delfinas
#StarMember
Cu atât mai mult nu vad sensul acestui topic. Oricum, in perioada de grație poți primi apeluri.

DanielaH
Moderator
@Haptic, te așteptăm să revii cu mai multe explicații despre topicul propus. Este vorba despre 112? Putem edita noi titlul?

TheSpecialist
Maestru
#delfinas, dimpotrivă este un topic util. Nu multă lume știe ca în urma apelului la 112 se deblochează toate apelurile de intrare. Sunt care au telefoane de serviciu blocate din diverse motive sa primească doar apeluri din agenda , sau sunt oameni care au blocat diverse numere din rațiuni personale și cred ca ar vrea sa știe ca exista "vulnerabilitati" pt un timp limitat.

Viocat
Senior certificat
@The Special List apelurile la 112 sunt ptr situatii de urgenta. Nu ar trebui sa apeleze cineva acest numar ptr deblocare apeluri!

delfinas
#StarMember
Cei care isi blocheaza accesul la anumite numere, treaba lor. La 112 ai acces si daca reteaua ta nu are semnal acolo unde te afli. Ar trebui ca initiatorul sa explice care e rostul acestei postari si ar fi trebuit sa bage si un avertisment de genul "a nu se suna abuziv la 112!".

TheSpecialist
Maestru
#delfinas, #Viocat voi nu ați înțeles nimic din ce am tot scris eu pana aici . Deblocarea apelurilor pt 2 ore este o consecință a unui apel de urgenta la 112 , și se refera strict la apelurile de intrare și la faptul ca poți fi sunat în acest interval de pe orice număr, chiar dacă in prealabil ai activat din meniul telefonului restricții privind cine te apelează. Atât! Nu are nicio treaba cu apelurile pe care vrei sa le inițiezi. Dacă nu ai credit pe cartela sau minute disponibile poți sa suni toată ziua la 112 , ca e singurul apel pe care poți sa îl inițiezi. Pt orice alt număr trebuie sa reîncarci. Inițiatorul topicului nu a fost foarte clar în exprimare . Eu credeam ca am lămurit problema , dar se pare ca pt unii sunt de neînțeles în continuare.

delfinas
#StarMember
Ba eu am inteles f bine ce vrei tu sa spui si care e avantajul de care vorbesti, stai linistit, nu ai de ce sa te enervezi, o iei prea personal! Cred ca tu nu intelegi sau te faci ca nu intelegi ce ma deranjeaza pe mine in aceasta discutie. In schimb, eu vreau sa inteleg ce a vrut initiatorul a vrut sa arate. Am suspiciuni (rezonabile) sa cred ca Haptic a avut alta intentie decat ce ai explicat tu. Atat! Fireste ca acum initiatorul se poate agata de pledoaria ta si sa spuna ca el a vrut sa ne invete de bine, desi nu a revenit cu clarificari de la primele raspunsuri si nelamuriri ale celor care au comentat aici, ceea ce ma face si mai suspicioasa. Trebuia sa dea lamuriri de la inceput, sa spuna ca el a vrut sa spuna altceva decat s-a inteles initial din titlul ambiguu si descrierea si mai abigua. Unii puteau intelege ca trebuie sa sune 2 ore la 112 sau sa sune la 112, ca sa aiba 2 ore de convorbiri gratuite, ceea ce inseamna ca putea declansa un abuz asupra numarului de urgenta, ceea ce trebuie evitat! Cand ai stiri despre 112 si vrei sa le impartasesti si altora, intr-un scop benefic, trebuie sa ai mare grija cum le comunici. Si drumul spre iad e pavat cu intentii bune. 😉

TheSpecialist
Maestru
Acu dacă faci pe polițista pe aici și ceri in mod explicit și personal justificări, ai speriat omul . Nici nu mai îndrăznește sa zică ceva. Nici eu nu am înțeles inițial ce a vrut sa zică, am si cerut detalii, apoi mi-am adus aminte de o data când am sunat la 112 și am fost informat asupra celor descrise mai sus și am completat eu . Omul a considerat de cuviință ca explicația mea e mai pertinenta și a evidențiat-o . Nu-l mai lua de perciuni degeaba. A avut intenții bune.

delfinas
#StarMember
Oh, My bad!!! I'm bad, I'm bad, I'm the bad cop! 🙂 Îmi cer iertare că am speriat un om, dar a avut 2 zile in care sa lămurească lucrurile. Dacă nu erați tu și GOLDzila, nu se înțelegea ce a vrut autorul să spună. Chiar și Daniela așteaptă lămuriri ca să modifice titlul, să se înțeleagă ce și cum trebuie, pt ca, de ex, la o eventuală căutare pe Google, să nu transmită un mesaj periculos. Știm că mulți se proptesc in titlu, nu mai citesc și restul și înțeleg altceva.

Viocat
Senior certificat
@The Special List eu am inteles ce vrei sa spui, dar eu cred ca acel apel la 112 deja blocheaza un alt apel legitim care chiar ar avea o urgenta. E alegerea celui care a pus intrebarea care raspuns e cel mai bun si nu prea conteaza aici asta.

DanielaH
Moderator
Bine că ne-am lămurit :). Am editat titlul întrebării cu 112 în loc de 1112 și am reformulat. Sper că e mai clar acum.