anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SMS-uri primite in afara tarii (fara roaming)

CM3
Junior

Salutare. Exista vreo modalitate de a accesa/vizualiza sms-uri trimise catre numarul meu cat timp ma aflam in afara tarii (mentionez ca nu aveam optiune de roaming activata)?

Sau din moment ce la reintrare in tara nu am primit vreun sms inseamna ca de fapt nu mi-a fost trimis nimic cand eram in afara tarii?

Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Nu se poate primi mesaj in roaming, dacă nu ai roamingul activat, evident.

Dar da, la întoarcerea în țară, ar trebui să îl/ le primești. Acum depinde și după cât timp te-ai întors! Dacă te-ai întors după o perioadă mai lungă, nu știu ce să zic. Probabil că după câteva zile, primești sms-ul sau sms-urile dorite fără probleme. 

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73

Salutare!

Nu se poate primi mesaj in roaming, dacă nu ai roamingul activat, evident.

Dar da, la întoarcerea în țară, ar trebui să îl/ le primești. Acum depinde și după cât timp te-ai întors! Dacă te-ai întors după o perioadă mai lungă, nu știu ce să zic. Probabil că după câteva zile, primești sms-ul sau sms-urile dorite fără probleme. 

Baftă!

Mulțumesc pentru răspuns!

Vio73

Cu plăcere!

FLo1
#StarMember

@CM3: SMS-urile care ți-au fost transmise și pe care la acel moment nu le-ai recepționat neavând roamingul activat, vor fi recepționate la întoarcerea ta în țară sau la activarea roamingului pe acel număr. Ca idee, SMSurile vor avea data recepționării, NU data transmiterii de către expeditor. Pe de altă parte, dacă nu folosești date mobile, poți activa roamingul manual, cu credit minim 1€, întrucât recepția SMS în roaming este gratuită. Doar apelurile și date mobile se tarifează.

Mulțumesc, utile informații de știut!