anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal - no service - Cluj Napoca

Ecaterina_1
Junior entuziast
De 3 zile nu am semnal. Ce pot face? Nu am numar expirat nici cartela magnetizata. Pur si simplu nu ii revine semnalul..
22 Răspunsuri 22

Razvan
#StarMember
Ce semnal primești dacă apelezi propriul număr? Bine ai venit în rețeaua Orange, căsuța vocală sau nu se apelează? Ai pus cartela în alt telefon, ca să te convingi că nu este problemă la telefon/cartela sim? Scuze că îți răspund tot printr-o întrebare, dar este necesar sa ne oferi mai multe detalii, pentru a te putea ajuta.

teacher_
#StarMember
Salut! Ai avut ceva update recent la telefon?

FaraUnID
Campion certificat
Nu exista cartela magnetizata sau demagnetizata, din simplu fapt ca o cartela SIM contine un micro chip (un circuit electronic) si care, ca orice obiect fizic, se poate defecta: Socuri fizice, socuri mecanice, manipulare gresita, etc. De asemenea, o cartela SIM poate deveni inutilizabila in momentul in care operatorul efectueaza unele lucrari de modernizare a retelei. In aceste cazuri este posibil ca unele cartelele SIM mai vechi sa nu fie compatibile cu noile imbunatatiri tehnologice si devin inutilizabile. Cum s-a recomndat deja, incearca sa pui cartela SIM cu probleme in alt telefon si vezi daca problema persista, iar pentru un plus de siguranta pune o cartela SIM functinala in telefonul care nu are semnal si vezi ce rezultate obtii. Problema poate fi SIM-ul in sine si atunci trebuie inlocuit sau telefonul, caz in care trebuie sa incerci un hard reset si daca problema persista trimis in service.

Vio73
#StarMember
Sau poate sunt ceva defecțiuni de rețea în zonă. Ai încercat să comuți telefonul și pe alte tehnologii ( edge, 3g)? Locuiești într-o zonă rurală sau urbană?

DanielaH
Moderator
@Ecaterina, s-a rezolvat situația cu SIM-ul? Ai probat cartela în alt telefon?

Ecaterina_1
Junior entuziast
Salut. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Din pacate sunt in carantina si nu am decat un singur telefon si o singura cartela. Am reusit sa primesc semnal doar apeland la 222. Deci nici cartela nici telefonul nu sunt problema. Semnalul nu tine mai mult de o ora si pica iar. Chiar astazi am discutat cu niste colegi care locuiesc in alte zone, folosind tot reteaua Orange; si ei au aceeasi problema. Se instaleaza cumva 5G? Merci mult pentru ajutor!

DanielaH
Moderator
@Ecaterina, în ce zonă te afli?

Ecaterina_1
Junior entuziast
In Cluj-Napoca.

Vio73
#StarMember
Probabil se lucrează la îmbunătățirea rețelei, așa cum am intuit și eu în postarea anterioară!

Ecaterina_1
Junior entuziast
Dar se instaleaza 5G?

Ecaterina_1
Junior entuziast
Buna ziua. Revin cu aceeasi problema. Deja devine foarte frustrant pentru am nevoie de semnal. Trebuie sa primesc si niste apeluri, nu pot sta tot timpul sa apelez 222. Semnalul cade foarte des. Ce se intampla de nu exista semnal la Orange?

DanielaH
Moderator
@Ecaterina, ne poți da, te rog, locația exactă (strada, număr) si mai multe detalii (indoor/ outdoor, 2G/ 3G/ 4G, ce telefon folosești, ai încercat restart la telefon). Orice informație este binevenită și ne va ajuta să investigăm cât mai eficient. Mulțumim!

Ecaterina_1
Junior entuziast
De saptamana trecuta tot dau restart la telefon. Iphone 7, 4G, si indoor si outdoor. In zona Marasti, Cluj. Aceeasi problema o au si colegii mei care stau in Floresti, si Manastur.

Ecaterina_1
Junior entuziast
Dar nu e normal. Nu se poate rezolva aceasta problema? Nu zic ca nu trebuie sa cada semnalul din cand in cand, dar chiar asa? Pai eu mai mult stau fara semnal decat cu semnal in ultima saptamana si toate apelurile le primesc prin casuta vocala daca apelez 222...