anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Salut m am încărcat slef pay și mi a intrat doar internetul și minutele nu cum fac sa meargă?

Crețu12
Vizitator

Salut m am încărcat slef pay și mi a intrat doar internetul și minutele nu cum fac sa meargă.Ma puteți ajuta ?

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Ai încărcat cu credit sau direct cu o opțiune?

Ai primit un SMS de confirmare încărcare prepay?

Cu opțiune ,da am primit 

delfinas
#StarMember

Cretu, bun venit in Comunitate!!!

Cu ce optiune sau cu cat credit ai incarcat? Cumva ai achizitionat o optiune doar cu internet?

Cu 6 euro era opțiune cu minute și am primit mesajele și am încercat sa sun și nu merge 

• Verifica in contul my Orange daca ai o opțiune activa.
  • Apelează *133# pentru a verifica resursele.

Screenshot_20250306_195729_My Orange.jpg

La asta te referi ? Sau la ce 

Da, se pare că ai încărcat cu opțiunea de net.

In aceasta opțiune nu ai incluse minute /sms-uri

Contactează serviciul clienți prin chat sau telefonic și cere schimbarea opțiunii.

https://www.orange.ro/contact/ 

Spunele că ai făcut o greșală.

Aaa am înțeles mulțumesc pentru tot o seara frumoasa 

Cu plăcere!

Daca nu ai consumat din resurse, suna sau contactează serviciul clienți prin chat și cere schimbarea opțiunii.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

E foarte clar, scrie că e opțiune de internet. Contactează-i și roagă-i să ți-o schimbe din aplicația My Orange- Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau din Chat Djingo  și scrii tot transfer operator, așa cum ți-am spus inițial!

După cum bănuiam, este o opțiune doar cu Internet. Mai multă atenție la viitoarea reîncărcare!

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Dacă nu ai folosit din această opțiune și cumva ai greșit, adică ai încărcat o opțiune doar de internet, contactează-i din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau din Chat Djingo  și scrii tot transfer operator.

Sper să reușești!