anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] SIM 0 prepay - nu pot primi apeluri

Nelutu_1
Junior
Am o cartela prepay SIM 0, am reincarcat-o, pot suna de pe ea, dar nu merge sa fiu sunat; știe careva problema?
10 Răspunsuri 10

Florin_D
Cunoscător certificat
Cea mai bună soluție este să verifici daca ai restricționat apelurile primite, eventual să încerci cartela SIM și in alt telefon. Daca nu reușești să rezolvi problema așa, ori încerci să suni la relații clienți la numărul 300 ori mergi într-un magazin Orange.

Neaplicabil
Din cate am inteles eu, cartelele SIM cu 0 euro credit trebuie activate in maxim 7 zile de la inregistrarea in retea. Ai activat o optiune cu creditul respectiv? Ai mai folosit alte SIM-uri in acelasi telefon (in caz ca e ceva de la telefon)? Cum zicea si Florin, eventual verifica sa nu ai apelurile barate. Ce se intampla in momentul in care te suna cineva? Primeste vreun mesaj specific? Se inchide apelul pur si simplu? Mi se pare ciudat sa poti sa faci apeluri, dar sa nu poti sa primesti apeluri.

Jay
Campion certificat
Si mie mi se pare ciudat ca poti suna, dar, nu poti primi.. singurul motiv pe care il vad ar fi cel legat de restrictionare apeluri primite.. M-am gandit si la o demagnetizare a cartelei, dar, n-ai fi putut nici suna, daca ar fi fost asta.. Pentru a anula restrictionarile, in cazul in care sunt restrictionate apelurile primite poti forma #35*0000# si tasta de apel..

teacher_
#StarMember
Cartela trebuie înregistrată în rețea pentru a putea fi numărul recunoscut. Trebuie sa o inregistrezi fie prin apel la nr unic 300, fie din meniul *100#.

Vio73
#StarMember
E clar că undeva e o problemă. Verifică și în alt telefon și vezi ce se întâmplă.

Razvan
#StarMember
Ai sunat totuși la 300 sa depui un ticket către departamentul tehnic, de acolo poate veni o rezolvare.

Florin_D
Cunoscător certificat
@Nelutu_1, poti sa ne spui și noua ce ai rezolvat, dacă ai rezolvat ceva? Ai pus o întrebare, dar am dori sa știm dacă ai reușit sa-ți rezolvi problema!

Laura_cio
Senior
Încearcă dai un restart al telefonului. Dacă nu reusesti sa primesti apeluri, urmează sfatul colegilor.

DanielaH
Moderator
@Nelutu_1, s-a rezolvat situația cu primirea apelurilor? Ne spui, te rog, cum ai procedat și care este concluzia? Răspunsul tău poate fi util și altor membri din Comunitate. Mulțumim!

Nelutu_1
Junior
Da, s-a rezolvat la serviciul clienti; avea apelurile primite restricționate , barate de la ei.