anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce utilizatorului prepay nu îi este considerată vechime în rețea?

Neaplicabil
Ani petrecuți în rețea ca utilizator cu cartelă preplatită.
16 Răspunsuri 16

Razvan
#StarMember
Bună întrebare, ar fi o idee sa se dea câte un bonus pentru fiecare an petrecut în rețea, de când a fost activat numarul de telefon.

teacher_
#StarMember
Și eu am această întrebare, de mai demult, probabil ca este unul dintre motivele pentru care sunt atrași la abonament clienții.. Exista doar Phone Credit, prin care ai un oarecare bonus..

Romeo_
Senior certificat
Doar daca te muti la abonament iti va fi recunoscuta vechimea in retea...cel putin asa cred

Vio73
#StarMember
Nu îți este recunoscută nici dacă treci la abonament. Poate doar cu vreo ofertă sau ceva de genul. La prepay este programul Orange Phone Credit. Dar nu știu la ce te ajută, pentru că la prepay este mult mai bine decât la abonament. Probabil că nu se oferă această facilitate pentru că la prepay poți să stai și fără să încarci. La abonament, dacă trece luna, trebuie să plătești.

FaraUnID
Campion certificat
Pentru ca un utilizator prepay este extrem de volatil. Daca maine concurenta ofera ceva in plus la prepay, sunt sanse destul de mai ca acel utilizator prepay sa-si schimbe operatorul. Un abonat cotizeaza lunar, pe cand un utilizator prepay poate sta o luna, doua sau mai multe fara sa reincarce. Un abonat aduce profit constant pe termen lung, pe cand un cartelar aduce profit pe moment si nu te poti baza prea mult pe el. Oricum, din anumite puncte de vedere beneficiile programului Orange Phone Credit sunt mai avantajoase decat cele ale programului Orange Thank You. Spre exemlu o rencarcare prepay online de 7 euro aduce un bonus de 1.35 euro in contul Phone Credit pe cand un abonament de 7 euro aduce mai putin de 1 punct OTY la plata facturii. 1 punct OYT = 10 centi.

Laura_cio
Senior
Exista acel program de loialitate pentru prepay Phone Credit prin care strângi puncte care se transforma in euro dacă încarci de minim 6 ori in 12 luni. Este valabil 24 luni și îți poți cumpara produse din magazinul online. In poza atașata ai beneficiile la încărcare.

Jay
Campion certificat
Pentru prepay exista phone credit, cum s-a mentionat deja, dar, nu e numai asta.. In afara de faptul ca un utilizator de prepay are oricand libertatea de a renunta la cartela sau de a o porta in alta retea, nu cred ca poate dovedi ca i-a apartinut dintotdeauna cartela... a fost un subiect la un moment dat si in comunitate, daca nu ma insel, ca sunt persoane care cumpara cartele cu vechime... probabil ca la ceva le foloseste vechimea, totusi.. Un utilizator prepay primeste mai multe resurse pe bani mai putini fata de un utilizator de abonament.. si, cred ca nu le putem avea pe toate... Vrei vechime, bonus de vechime si o oferta buna o data la doi ani, aproximativ, iti faci abonament.. si platesti lunar aceeasi suma.. Vrei libertate, bonus la fiecare reincarcare si mai multe resurse in bani mai putini folosesti prepay.. si platesti cand vrei/poti/etc.. Asa, cred ca toti abonatii vor sa aiba la un abonament de 6€ aceleasi resurse ca la optiunea de 6€ la prepay..

Tina
Cunoscător certificat
Fiecare varianta prepay sau abonament vine cu plusuri și minusuri dacă faci o comparație. Mai exact, Bumbi, ce beneficiu pe care îl au cei cu abonament, datorită vechimii in rețea, ți-ai dori?

Vio73
#StarMember
Abonamentele sunt bune la pachet cu alte servicii, pentru că primești bonusuri de internet și reduceri de preț. Altfel, dacă vrei doar vocea, e mai rentabil prepay-ul.

Neaplicabil
@Tina, nu țin neapărat să primesc ceva anume, dar pentru mine, care nici nu mai stie de când stă în rețea, nu contează câte cartele am avut sau câte încărcări am facut, deci să zic 20 de ani, să mă mulțumesc cu 3 ani recunoscuți în rețea.......mi se pare cam nepăsare.

Miha_Z
#StarMember
Utilizatorului PrePay nu i se ia in caĺcul vechimea deoarece nu se stie cu exactitate daca el a folosit in permanenta acea cartela sau a fost folosita de mai multe persoane. Dar daca se va introduce legea prin care vor fi cumparate cu CI, ar putea avea o situatie clara si din acel moment ar putea calcula vechimea si la cartele PrePay.

Vio73
#StarMember
@ Bumbi, Avantaje și dezavantaje, cum s-a mai spus! Dacă te ajută așa ceva, poți să-ți faci abonament. Dar e bine să întrebi și la Orange ( din My Orange, de exemplu), dacă îți pot recunoaște vechimea.

Ascary
Campion certificat
Adicălea stați pe Prepay dar vreți avantaje ca la abonament 🙂 e uite că nu se poate,așa cum nici abonamentul nu are beneficiile de internet ale prepay-ului.

Miha_Z
#StarMember
Parerea mea e ca @Bumbi se refera la faptul ca daca ai vechime si la PrePay, in momentul in care treci la abonament vei figura cu vechimea reala in retea. Noua la abonament ne este trecuta doar vechimea de cand am incheiat contract cu ei, nu si perioada anterioara cand am avut PrePay. Daca se trecea si acei ani bonusul de internet era mai mare.